Utorak, 18 svibnja, 2021

Lopovi usred dana opljačkali kuću u Visokom

Nemojte propustiti

Jučer je oko 16 sati u ulici Delahmetovića u Visokom, izvršena teška krađa u kući vlasništva V.K., iz koje su tom prilikom od strane nepoznatog izvršioca otuđeni digitalni fotoaparat, digitalna video kamera, mobilni telefon i određena količina zlatnog nakita.

Visoko (Foto: Arhiv)
Visoko (Foto: Arhiv)

Prema izvještaju MUP-a Zeničko-dobojskog kantona, u ulici Delahmetovića u Visokom, izvršena je teška krađa u kuću vlasništvo V.K., iz koje su tom prilikom od strane nepoznatog izvršioca otuđeni digitalni fotoaparat marke “Canon”, digitalna video kamera marke “Mustek”, mobilni telefonski aparat marke “Samsung” i određena količina zlatnog nakita.

Na mjestu izvršenja ovog krivičnog djela je izvršen uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Visoko, te se poduzimaju sve potrebne mjere i radnje na dokumentovanju ove teške krađe i pronalasku počinioca iste.

Prema prvim informacijama vrijednost otuđene imovine je oko 4.500 KM, a osim imovine koja je ovom prilikom otuđena, pričinjena je i manja materijalna šteta u kući oštećenog.

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sjećate li se vatrene Ruslane? Upravo je proslavila 47. rođendan, evo kako danas izgleda

Skoro svi se sjećamo predstavnice Ukrajine, vatrene Ruslane, koja je pobijedila na Evroviziji u Istanbulu 2004. godine. Ruslana danas ima...

Možda vas zanima i ovo