Ponedjeljak, 26 srpnja, 2021

Moja TV: Bh Telecom najavio poskupljenje od 1. marta ove godine za 4,90 KM

Nemojte propustiti

Iz Bh Telecoma poručuju da korisnici Moja TV usluge do 1. marta imaju mogućnost raskida ugovora bez obračuna penala koji se vezuju za uslugu

Od 1. marta će svim korisnicima Moja TV Phone, Moja TV Net i Moja TV Full paketa biti izmijenjene cijene mjesečne naknade u vidu povećanja 4,90 KM sa PDV-om.

“U odnosu na postojeću ponudu, a upravo zbog težnje da obezbijedimo najkvalitetnije TV programe prema zahtjevima tržišta, te visokih troškova nabavke TV sadržaja , od 1. marta će svim korisnicima Moja TV Phone, Moja TV Net i Moja TV Full paketa biti izmijenjene cijene mjesečne naknade u vidu povećanja od 4,19 KM (4,90 KM sa PDV)”, navode iz BH Telecoma.

Foto: CIN

Poručuju da korisnici Moja TV usluge do 1. marta imaju mogućnost raskida ugovora bez obračuna penala koji se vezuju za uslugu, dok bi korisnicima koji imaju ugovore za Moja TV uslugu sa obaveznim trajanjem po osnovu kupovine uređaja, u slučaju raskida ugovora, bili obračunati penali za kupljeni uređaj (preostale rate i dodijeljeni popust na uređaj).

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dok se neki smiju prizoru s Bregane, drugi pišu: “Svaka mu čast, ko zna odakle vozi”

Na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca osvanula je snimka s graničnog prijelaza Bregana koja je nasmijala mnoge. Neko je...

Možda vas zanima i ovo