Četvrtak, 7 srpnja, 2022

Majka im poginula na licu mjesta: Hrabra djevojčica (4) spasila sestricu (2) iz zdrobljenog automobila

Nemojte propustiti

Hrabra djevojčica Arijana Ret (4) spasla je teško povrijeđenu mlađu sestricu Lajlu (2) izvukavši je iz zdrobljenog automobila u kojem je na licu mjesta poginula njihova mama Arijana (26).

djevojcice-udes

Malecka je odvukla povrijeđenu sestricu dalje od automobila gdje je već ležalo nepomično tijelo njihove majke i pokrila ih je obje ćebetom da im ne bude hladno preko noći dok je satima čekala pomoć.

Sve tri su zajedno pošle po tatu ribara koji je završavao smjenu kada je mlada majka Džesika Mjeri Ret (26) zaspala za volanom, sletjela s puta u obližnju šumu i automobilom u kojem su bile i djevojčice snažno udarila u drvo.

Našli su ih motociklisti koji su tuda prolazili i stali vidjevši oštećeno drvo. Posumnjavši da se desila nesreća, našli su djevojčice, a malo dalje i automobil.

Porodica je pošla po tatu ribara koji se poslije nekoliko dana odsustva vraćao brodom kući, ali nije stigla na odredište.

Djevojčice su pronađene u šumi, zagrljene pod ćebetom na zimi i kiši.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Ministrica Gudeljević u Parizu sudjelovala na sastanku na visokoj razini o transformaciji obrazovanja

U sjedištu UNESCO-a u Parizu 29. i 30. juna 2022.godine održan je Predsamit o transformaciji obrazovanja na visokoj razini...

Možda vas zanima i ovo