Ponedjeljak, 2 kolovoza, 2021

Majka iz Sarajeva očajna: Iz moje Dženite su psi lajali i režali, čuo se čitav čopor!

Nemojte propustiti

Časopis koji se bavi neobičnim pojavama, Aura, donosi priču o mladoj sarajevskoj studentici koja je umjesto govora – ispuštala glasove kao lavež i režanje pasa!? Njena majka vjeruje da ju je nešto bilo opsjelo i jedva je riješila problem…

Aura piše da je slučaj stvaran, navodeći izjavu Sarajke S.V., koja je svoju kćerku Dženitu, kako kaže, svugdje vodila kako bi joj pomogli.

Dženita, studentica. Djevojka – lijepa k’o lutka. Bila je mirna, nadasve talentirana djevojka. U svemu je nizala uspjehe, ali je prvo zapostavila studij, zatim je uslijedila nebriga za izgled i mnoge druge stvari, piše list.

– Moja je Dženita preko noći postala druga osoba. Svađala se sa mnom, napustila studij, izlazila i vani ostajala do kasno u noć. Družila se sa sumnjivim likovima. Narkomanima, propalicama i oženjenim muškarcima. Vodila sam je svuda, a Dženiti nije bilo bolje. Počela je lajati, iz nje se čulo režanje divljeg čopora pasa – zabilježila je očajna majka, koju je kćerka navodno htjela i ubiti.

Majka vjeruje da je u pitanju bio slučaj opsjednutosti džinima.

O cijelom slučaju za spomenuti list govorila je i jedna sarajevska iscjeliteljka.

– Opsjedanje je samo jedna u nizu sposobnosti džina, a ujedno je sposobnost koju najviše zloupotrebljavaju. Poznato je da džini opsjedaju ljude, uzrokujući im fizičke i psihičke probleme. Opsjedanjem osobe, džini zaposjedaju njegovo tijelo i razum. Ovime čine da se opsjednuti počne ponašati nesvojstveno svojoj prirodi – kazala je iscjeliteljka Kada Radetinac i dodala da je Dženita danas opet ona stara djevojka, uspješno privodi studij kraju.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sarajevo: Za dva dana utrošeno samo 4.100 vakcina, a toliko je bilo planirano po jednom danu

Iako se očekivalo da će odziv građana biti daleko veći, naročito zbog kritika vlastima što nema vakcina i sporog...

Možda vas zanima i ovo