Subota, 16 listopada, 2021

Majka se dopisivala sa prijateljima na Fejsu dok je vozila: U stravičnoj nesreći život izgubilo troje djece

Nemojte propustiti

Kari-Milberg2

34-godišnja žena se sada suočava sa tri optužbe nakon što je policija tokom istrage tragične saobraćajne nesreće pronašla njen mobitel u snijegu i ispitala listu aktivnosti. Pokazalo se da je mama chattala na Fejsbuku dok je vozila, samo nekoliko trenutaka prije nesreće u kojoj je poginulo troje djece.

Kari Milberg (34) je vozila svoju kćerku, nećakinju i još jedno dijete u dvanaestom mjesecu 2013. godine, kada je izgubila kontrolu nad automobilom i zabila se u kamion.

Ova žena iz Wisconsina je nakon sudara izletjela iz vozila i preživjela je nesreću, dok je njena kćerka Lydia preminula na licu mjesta.

5-godišnja nećakinja Clara Pavek je preminula u vozilu Hitne pomoći koje je stiglo na lice mjesta nakon nesreće, dok je treće dijete u vozilu, također petogodišnja Laynie Jo Amos, preminula nekoliko dana nakon fatalnog sudara u bolnici, uprkos svim naporima doktora da sačuvaju njen život.

Kari-Milberg

Trogoišnji sin Mibergove po imenu Edison, preživio je sudar.

Istraga je pokazala da je žena slala poruke putem aplikacije na Fejsu svojim prijateljima, a posljednja poruka poslana je dvije minute prije nesreće.

Policija vjeruje da je uzrok nesreće vožnja bez koncentracije, a Milberg se treba pojaviti pred sudom 16-og ovog mjeseca.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vukanović: Ovdje nema ko da ratuje, sirotinji dosta rata

"On je najveći neprijatelj RS i srpskog naroda! On je izdajnik! Jeste li vidjeli gdje da se ide u...

Možda vas zanima i ovo