Petak, 24 ožujka, 2023

Majstor za promjenu umivaonika tražio mušteriji 700 KM + porez

Nemojte propustiti

Vlasnik stana je napomenuo kako je novi umivaonik identičan postojećem te se ne moraju bušiti nikakve nove rupe.

Vlasnik stana u Zagrebu (Hrvatska) ostao je ovih dana šokiran ponudom za zamjenu umivaonika koju je dobio od ovlaštenog vodoinstalatera.

Ukratko, čovjek je majstoru poslao fotografije starog umivaonika u kupaonici u zatražio ponudu za zamjenu. Napomenuo je kako je novi umivaonik identičan postojećem te se ne moraju bušiti nikakve nove rupe.

Ubrzo je stigla i specifikacija radova s točnim cijenama. Ukratko, za montažu novog umivaonika vodoinstalater traži 355 eura s pdv-om (oko 700 KM)!

Čovjek poslao fotografije pa dobio ponudu / Foto: Reddit

“To je otprilike tri puta više od plaćene cijene za novi umivaonik s ormarićem”, požalio se vlasnik stana i po tome ispada kako je umivaonik kupio za oko 900 kuna, odnosno 120 eura, prenosi danica.hr.

Ponuda koju je od vodoinstalatera dobio u poruci:

dolazak 40 eura
demontaža starog 40 eura
montaža nove baze 90 eura
montaža mješalice (pipe) 80 eura
montaža sifona 50 eura
silikoniranje 40 eura

Na sve cijene ide pdv.

Vlasnik stana u Zagrebu koji je svoje iskustvo podijelio ovih dana na društvenim mrežama očito je odlučio potražiti pomoć i iskustva drugih te zatražiti još koju ponudu.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Ambasada SAD: Očajnički potezi Dodika, još jedan korak ka izolaciji

- Dodikovo sve veće odbacivanje dugogodišnjih partnera Bosne i Hercegovine i prihvatanje autoritarnih lidera nanosi štetu RS - poručuju Američka...

Možda vas zanima i ovo