Četvrtak, 17 lipnja, 2021

Maleni heroj: Šestomjesečna beba preživjela operaciju srca, sada se bori sa koronavirusom

Nemojte propustiti

Potresnu fotografiju male hrabre bebe s brojnim žicama, cijevima i drugom opremom koja joj dostavlja kisik objavili su na Facebooku, a javnost mole da ozbiljno shvate epidemiju Covid-19.

Preživjela je operaciju na srcu koja joj je spasila život – no šestomjesečnu Erin Bates sada je snašla nova nedaća, koronavirus.

Njena porodica vjeruje da će pobijediti i ovu pošast, jer je čudo od djeteta, obzirom da se rodila s urođenom srčanom manom i sa 2,3 kilograma.

Foto: Facebook

Potresnu fotografiju male hrabre bebe s brojnim žicama, cijevima i drugom opremom koja joj dostavlja kisik objavili su na Facebooku, a javnost mole da ozbiljno shvate epidemiju Covid-19. Erin se liječi u dječjoj bolnici Alder Hey u Liverpoolu, prenosi Mirror.

Nalazi se spojena na aparat CPAP, koji joj osigurava neprestan dotok zraka u dišne puteve, dok njena 29-godišnja majka Emma neprekidno bdije nad njom.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Međunarodni aerodrom Tuzla: Važna obavijest za one koji putuju u ovu evropsku državu

Putnici koji putuju sa Međunarodnog aerodroma Tuzla za Basel (MLH) moraju ispunjavati sljedeće uslove Iz Međunarodnog aerodroma Tuzla nedavno su...

Možda vas zanima i ovo