Četvrtak, 7 srpnja, 2022

Malo mjesto kod Kaknja i dalje je u šoku: Suprug mlade majke koja je počinila samoubistvo tvrdi da je svastika podmetnula oproštajno pismo u ruksak djeteta

Autor:Avaz.ba

Nemojte propustiti

– To nije njen rukopis. I da je napisala, uradila bi to malo bezbolnije, siguran sam. Ovako je željela da nas sve spasi – kazao je Muamer, suprug Nevzete Gadžun.

Gornji Lončari, malo mjesto kod Kaknja, i dalje je u šoku, nakon što je 27-godišnja Nevzeta Gadžun, majka dva dječaka, digla ruku na sebe tako što se objesila u kući.

Kako je jučer ispričao njen suprug Muamer, ona je iza sebe ostavila i oproštajno pismo koje je on predao policiji.

U potresnoj ispovijesti za “Avaz”, Gadžun je odmah posumnjao da je pismo napisala njegova supruga.

– Možda su joj se stresle ruke, ne znam, nisam više pametan – kazao je tada Muamer, međutim, sada tvrdi da je pismo podmetnuto.

– Iza svega stoji svastika, njena sestra – tvrdi Muamer i nastavlja:

– Sad sam došao iz policije. Svastika je ubacila pismo. Jedina osoba koja je bila blizu ruksaka je ona. Moja žena nije bila glupa da to stavi djetetu u ruksak. Ne bi to ona nikada uradila.

Oproštajno pismo, Foto: Avaz

Gadžun pojašnjava da će konačan sud dati vještaci.

– To nije njen rukopis. I da je napisala, uradila bi to malo bezbolnije, siguran sam. Ovako je željela da nas sve spasi – kazao je Muamer Gadžun.

Pogodili ga komentari na društvenim mrežama

Nakon što je objavljena tužna priča o tragičnoj smrti ove mlade majke, na društvenim mrežama pojavilo se na stotine komentara.

Mnogi, koji kažu da poznaju Muamera, tvrde da je on maltretirao suprugu.

– Teško mi je čitati i slušati komentare. Ja nemam šta kriti, ja samo želim saznati istinu. I neka svi znaju, volio bih da moja djeca imaju dedu i nanu i s moje i s majčine strane. Pa i tetku, sestra je to. Ali, samo želim istinu – zaključio je Muamer Gadžun.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Nastavnica ostala trudna sa učenikom: ‘Ja sam dobra osoba i biću odlična majka ovom djetetu’

"Ludo je što ću imati bebu sa bivšim učenikom, ali isto se može dogoditi u bilo kojoj profesiji..." Nastavnica historije...

Možda vas zanima i ovo