Ponedjeljak, 8 ožujka, 2021

Mancini kriv za incident na treningu Manchester Cityja

Nemojte propustiti

Strava u BiH: Muškarac pokušao silovati 14-godišnju djevojčicu, policija ga ekspresno uhapsila

ŽEPČE - Nad uhapšenim muškarcem se provodi kriminalistička obrada, a o svemu je obaviješten i dežurni tužilac Tužilaštva ZDK...

U zadnjih pet mjeseci zvanično nije potvrđen nijedan slučaj sezonske gripe u BiH

U Bosni i Hercegovini u proteklih pet mjeseci zvanično nije potvrđen nijedan slučaj sezonske gripe od čijih posljedica su...

Christiane Amanpour, novinarka CNN-a za Face TV: Nema budućnosti ako je Bosna i Hercegovina podijeljena u entitete, RS mora odgovarati

Christiane Amanpour, novinarka CNN-a, gostovala je sinoć na televiziji FACE te je istakla da su BiH i Balkan bliski...

Policija intezivno traga za Renatom Marjanovićem, sinoć je ispalio rafal na kafić

Renato Marjanović i odranije je poznat po nasilničkom ponašanju, a u žižu javosti dospio je u martu 2019. godine...

Interna istraga će pokazati ko je kriv za incident na treningu Manchester Cityja kada su se fizički sukobili Roberto Mancini i Mario Balotelli. U međuvremenu, Goal.com otkriva da je menadžer Cityja izazvao sukob na treningu u Carringtonu.

mancini-baloteliPrema izjavama očevidaca, Mancini je u potpunosti izgubio kontrolu usljed tenzija koje su se posljednjih sedmica osjetile između dvojice Talijana, a koje su uzrokovale priče o odlasku Balotellija s Etihada.

Balotelli je jučer navodno trenirao sam prije nego što je pozvan da se pridruži timskom treningu. Nakon što je talijanski napadač nesmotreno startao na jednog saigrača, Mancini je počeo iskaljivati svoj bijes.

Vikao je na Balotellija na engleskom i talijanskom i tjerao ga s treninga, a zatim ga je zgrabio za majicu. Šokirani nogometaši su samo gledali, a Mario je pokušavao obuzdati svog trenera, piše Goal.com.

Balotelli je navodno bio veoma uzrujan kad je napustio teren, no ipak je stao dati nekoliko autograma fanovima koji su bili ispred trening kampa.

“Igrači nisu mogli vjerovati šta se desilo. Mancini je potpuno izgubio kontrolu pred svima, a Balotelli je bio zbunjen kao i ostatak ekipe”, kazao je neimenovani izvor.

Mancini je za zvaničnu internet stranicu kluba izjavio da naguravanje između njega i Balotellija nije ništa neuobičajeno na treninzima te da je sve već zaboravljeno.

“Mario je startao na saigrača na način kako bih volio da uradi tokom utakmice, a ne protiv timskog saigrača. Zamolio sam ga da napusti teren. Odbio je pa sam ga sklonio. To je sve što se dogodilo”, kazao je menadžer Cityja te dodao da se između njega i Marija ništa nije promijenilo.
(Klix)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Strava u BiH: Muškarac pokušao silovati 14-godišnju djevojčicu, policija ga ekspresno uhapsila

ŽEPČE - Nad uhapšenim muškarcem se provodi kriminalistička obrada, a o svemu je obaviješten i dežurni tužilac Tužilaštva ZDK...

Možda vas zanima i ovo