Četvrtak, 29 srpnja, 2021

Marihuanu krio ispod poklopca motora

Nemojte propustiti

Policija u Šamcu i Prijedoru u dva odvojena pretresa pronašla je i zaplijenila oko četiri kilograma marihuane namijenjene za crno tržište.

U Šamcu je policija prilikom redovne kontrole saobraćaja zaustavila vozača mercedesa i tom prilikom izvršila pretres u kojem je pronašla 2,9 kilograma marihuane.

Kako nezvanično saznajemo, drogu je vozio Rado Z. iz Broda, a držao ju je u tri vrećice koje je sakrio ispod poklopca motora.

Iz CJB Doboj je danas saopšteno kako je pretres izvršen na osnovu pribavljene naredbe Osnovnog suda u Modriči.

“Nad osumnjičenima je izvršena kriminalistička obrada. Po dokumentovanju, Okružnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga”, saopštili su iz CJB Doboj.

Krim-policija Centra javne bezbjednosti (CJB) Prijedor sprovela je akciju kodnog naziva “Trkač”, a koja se odnosila na suzbijanje zloupotrebe opojnih droga kao i sprečavanje njenog daljeg prometa na crnom tržištu.

U sprovedenoj akciji izvršeni su pretresi na dvije lokacije, a zaplijenjen je kilogram marihuane.

Kako “Nezavisne” nezvanično saznaju iz policijskih izvora, pretresene su kuće Dejana Baltića i Saše Pilipovića, koji su policiji odranije poznati kao uživaoci opojnih droga.
Kako je saopšteno iz CJB Prijedor, akcija je sprovedena uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva u Banjaluci, a po naredbi Osnovnog suda u Prijedoru.

“Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, Okružnom tužilaštvu u Banjaluci biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga protiv lica D.B. i S.P iz Prijedora”, saopšteno je iz prijedorskog CJB-a.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Svjetski jevrejski kongres odbacio izvještaj Dodikove komisije o Srebrenici: “Ovo je sramotno”

On je nazvao izvještaj “sramotnim” za akademsku zajednicu i rekao da se njegov sadržaj kosi se s utvrđenim cinjenicama...

Možda vas zanima i ovo