Četvrtak, 13 svibnja, 2021

Pjevačica u neobičnom izdanju: Marija Šerifović duge kose, našminkana, u štiklama

Nemojte propustiti

Mnogi su zaboravili da je jedno vrijeme imala prilično dugu kosu i kikice, te je ova fotografija naišla na veliko iznenađenje njenih fanova.

Svojim savršenim glasom i nevjerovatnom harizmom, poznata pjevačica je u više navrata dokazala svoj neporecivi talenat, a kratka kosa i upečatljiv stil postali su njen zaštitni znak,prenosi Novi.

Ipak, nekada je izgledala sasvim drugačije.

Naime, budući da se sa 13 godina prvi put pojavila na televiziji, Mariju Šerifović smo imali prilike da viđamo u raznim izdanjima.

Ipak, mnogi su zaboravili da je jedno vrijeme imala prilično dugu kosu i kikice, te je ova fotografija naišla na veliko iznenađenje njenih fanova.

Mariju Šerifović smo dosad svega par puta vidjeli u suknji.

Ona se, međutim, u jednoj emisiji, koja se emitovala prije nešto više od deset godina, pojavila sa dužom kosom, dok su joj cipele imale vrtoglavo visoke štikle.

Pjevala je pjesmu “My All”, čuvene Maraje Keri, zvučala odlično, kao i uvijek, ali je najveći utisak ipak ostavilo izdanje koje je i te kako neobično za Mariju

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Na dan VRS-a: Američke trupe prema Manjači kroz Banjaluku

Slučajno ili ne, upravo na "dan vojske Republike Srpske" američke trupe defilovale su Banjalukom, naveo je Nebojša Vukanović na...

Možda vas zanima i ovo