Subota, 27 studenoga, 2021

Masovna tuča u kafiću kod Prnjavora

Nemojte propustiti

Ilustracija
Ilustracija

Više osoba povrijeđeno je sinoć u tuči u jednom ugostiteljskom objektu u mjestu Maćino Brdo, u općini Prnjavor.

Policija je utvrdila da je polupan inventar u pomenutom objektu i da su u tuči učestvovali B.B., V.B. , Ž.S., S.M.A., S.B. i D.M., svi iz Prnjavora.

Zbog zadobijenih povreda petorici izgrednika je ukazana medicinska pomoć u Domu zdravlja Prnjavor, a jedan od njih je prevezen u Klinički centar Banja Luka.

Materijalna šteta u objektu bit će naknadno utvrđena.

Rad na rasvjetljavanju okolnosti ovog događaja i utvrđivanje krivične i prekršajne odgovornosti je u toku.

Iz CJB Banja Luka su potvrdili i da su priveli D.S, N.M, M.Š. i M.L . koji su 14. januara, oko 00,30 sati učestvovali u tuči u kafiću “Magnum” u tom gradu.

Policija je dolaskom na mjesto događaja utvrdila da su se u ugostiteljskom objektu nalazile četiri osobe, koje nisu htjele da plate račun za piće, nakon čega su izašli ispred objekta i fizički napali dvije osobe, oborivši ih na zemlju i udarivši ih rukama i nogama više puta po tijelu.

Pokušavajući da odbrane ove osobe, iz objekta su izašle još četiri osobe, koji su također napadnuti od uhapšenih osoba, a koji su u toj međusobnoj tuči zadobili tjelesne povrede.

(Fena)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Komšić osudio napade na sudiju Vehabovića, očekuje da Tegeltija pokrene smjenu Grebeše

"Očekujem od predsjedavajućeg Vijeća ministara Zorana Tegeltije da pokrene proceduru smjene Josipa Grubeše", kazao je Komšić Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i...

Možda vas zanima i ovo