Četvrtak, 26 svibnja, 2022

Masterchef ima dva pobjednika – jednog za BiH, jednog za Hrvatsku

Nemojte propustiti

Marko Palfi pobjednik je Masterchefa, ali očito, samo u Bosni i Hercegovini. Naime, u susjednoj Hrvatskoj koja je također prikazivala ovaj kulinarski reality show na Novoj TV pobijedio je Nikola Lesar! 

Foto: Agencije
Foto: Agencije

Superfinale je u Hrvatskoj emitirano u 20 sati, dok je u BiH počelo dva sata kasnije. Kako je tada već bilo poznato da je Nikola Lesar pobijedio u Hrvatskoj, gledatelji u BiH bili su iznenađeni kad su vidjeli emisiju koja je kod nas prikazana, piše Avaz.

Na YouTubeu postoji i snimka završnice emisije koja je emitirana na Novoj TV i FTV-u gdje se vide dvije verzije superfinala.

Nezadovoljni gledatelji odmah su reagirali i na službenoj Facebook stranici Masterchefa, no objašnjenje još nisu dobili, a u našu redakciju pristiglo je nekoliko e-mailova ljudi koji se pitaju ko je stvarni pobjednik.

Kako saznajemo, emisije su izmijenjene u zavisnosti od tržišta i glasanja, jer su krajnje ocjene na FTV bile drugačije u odnosu na Novu TV. Takođe, dio ocjena na FTV, one za desert, su izostavljene.

(Bh-index)

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Rudari ne odustaju od zahtjeva da se plaća poveća 20 posto

Ukoliko dogovor o povećanju plaća ne bude postignut, radnici svih sedam rudnika u sastavu Koncerna Elektroprivrede BiH i Rudnika...

Možda vas zanima i ovo