Subota, 26 studenoga, 2022

McDonald’s u Mostaru od jutros ponovno otvoren

Nemojte propustiti

Jutros je ponovo otvoren McDonald’s u Mostaru, nakon što je 8. marta zatvoren zbog višemjesečnih prijetnji, pokušaja reketa i ucjena, što je potvrdio i glasnogovornik MUP-a HNK Srećko Bošnjak.

McDonald's restoran u Mostaru (Foto: Arhiv)
McDonald’s restoran u Mostaru (Foto: Arhiv)

Na poziv i inicijativu gradonačelnika Grada Mostara Ljube Bešlića i mnogobrojnih drugih uglednih ličnosti, kao i građana Mostara, McDonald’s restoran u MepasMall centru je od danas ponovno otvoren za sve posjetitelje, javlja Klix.

VEZANO: Zatvoren McDonald’s u Mostaru

Gradonačelnik Bešlić je naglasio da će se poduzeti sve neophodne mjere i radnje u saradnji s nadležnim institucijama, policijom i inspekcijom, a kako bi se istražili nemili događaji koji su se desili u posljednje vrijeme, izrazivši uvjerenje da se oni više neće ponoviti, prenosi pomenuti portal

“McDonald’s se zahvaljuje na podršci svim svojim prijateljima, građanima Mostara i uposlenicima u restoranu MepasMall”, saopćeno je iz firme Gliese 581g DL McDonald’s.

Podsjetimo, ova kompanije je u petak odlučila privremeno zatvoriti restoran u Mostaru zbog pokušaja iznude novca i prijetnji uposlenicima.

(Bh-index)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Pucnjava i sukob između krijumčara migranata u selu Horgoš, šest osoba završilo u bolnici

Pripadnici Policijske brigade MUP-a Srbije u petak su, u okviru opsežne akcije započete ranije na sjeveru zemlje, priveli na...

Možda vas zanima i ovo