Subota, 4 prosinca, 2021

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu: Bimal dobitnik više zlatnih medalja

Nemojte propustiti

Brčanski brend jestivog ulja Bimal dobitnik je više zlatnih medalja za kvalitet na 83. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, javlja Anadolu Agency (AA). 

Ocjenjivanjem kvaliteta, koje se tradicionalno izvodi u okviru najvećeg sajamskog događaja poljoprivrede i prehrambene industrije u regiji, stručna komisija je dodijelila zlatnu medalju za jestivo rafinisano suncokretovo ulje Bimal u pakovanjima od jedne, dvije, pet i 10 litara te zlatnu medalju za ekstra djevičansko maslinovo ulje Bimal u staklenoj boci od 0,75 litara.

Osim ovih, kompanija Bimal je dobila nagradu u vidu velikog šampionskog pehara Novosadskog sajma za visoki kvalitet jestivih rafinisanih ulja suncokreta i ekstra djevičanskog maslinovog ulja, kao i konstantno učešće u ocjenjivanju kvaliteta jestivih ulja.

“Zlatne medalje za brend Bimal i priznanje za kompaniju Bimal su još jedna potvrda akademske zajednice i industrije za ono što kompanija Bimal gradi dugi niz godina, a to je proizvod jestivog ulja koji ispunjava svjetske standarde kvaliteta te je kao takav dostupan i domaćim potrošačima“, naglasila je povodom dodjele nagrada Nataša Pucar, direktor korporativnih komunikacija Bimala.
 

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Emir Suljagić objavio dokument iz vremena agresije na BiH: “To je vojska koju Dodik želi da obnovi”

"Likvidiran je ustaša iz Srebrenice...", "Likvidirano je pet balija..." To je "vojska" koju Dodik želi da obnovi - napisao...

Možda vas zanima i ovo