Četvrtak, 6 svibnja, 2021

Mektić brutalan nakon Dodikove bruke: „Pripadnici `Srpske časti` na prijemu kod Dodika povodom 9. januara. Borci, komandanti, heroji…“

Nemojte propustiti

Dragan Mektić je na Twitteru komentirao najnoviji skandal koji trese Republiku Srpsku.

Bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić aktivan je na društvenim mrežama. Tako je Mektić na Twitteru komentirao najnoviji skandal koji trese Republiku Srpsku.

„Dalibor Čamber, prvi slijeva (nedavno ubio mladića u BL), i Bilbija, prvi zdesna, kod koga je pronađen arsenal oružja, pripadnici “Srpske časti” na prijemu kod Dodika povodom 9. januara. Borci, komandanti, heroji, je*ite se“, poručio je Mektić.

Podsjetimo, policija je tokom vikenda u Prijedoru uhapsila Igora Bilbiju, bivšeg vođu “Srbske časti” u Republici Srpskoj, osumnjičenog za nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja i eksplozivnih sredstava.

Iz Policijske uprave Prijedor saopšteno je da su njihovi policajci, zajedno sa pripadnicima Žandarmerije, izvršili raciju u jednom ugostiteljskom objektu u Prijedoru i da je u toj akciji od Bilbije oduzet pištolj.

Potom je pretresen stambeni objekat koji koristi Bilbija i u njemu je pronađeno 17 metaka za pištolj, 35 za pušku kalibra 7,62 mm, okviri za automatsku pušku, pancirni prsluk, te drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Bilbija je osumnjičen za krivično djelo „nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

U RS-u zabrinuti zbog dolaska američke vojne mašinerije u BiH: Dodik je rekao da neće biti NATO vježbi, neka to ispuni

Demokratski narodni savez poziva člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika da ispuni svoje predizborno obećanje i povuče svoju saglasnost na...

Možda vas zanima i ovo