Utorak, 11 svibnja, 2021

Memić: “I mi smo tek saznali nove detalje, šokantni detalji su izneseni da je Alisa otišla s krvavom majicom kući koja je kasnije isječena i nije izuzeta, istražena, ni vještačena”

Nemojte propustiti

“Poručio bih drugima da spavaju u tenama jer se ne zna po koga će kad doći Tužilaštvo BiH, a svakoga će stići pravda, polako stiže, a mi ne odustajemo.”, kazao je Memić

Sutkinja Suda BiH Hasija Mašović na prijedlog tužitelja Ćazima Hasanspahića odredila je jednomjesečni pritvor Josipu Barčiću koji se tereti da nije izuzeo krvavi džemper Alise Mutap, a koji je mogao biti krunski dokaz u dokazivanju ubistva Dženana Memića.

Hrabri otac Dženana Memića, gospodin Muriz Memić za Radiosarajevo.ba kazao je kako se konačno naziru neki pomaci u pravom smijeru.

“Državno tužilaštvo je pokazalo da hoće da radi na ovom predmetu. Barčić ostaje u zatvoru mjesec dana, pa ćemo da vidimo dalje. I mi smo tek saznali nove detalje, šokantni detalji su izneseni da je Alisa otišla s krvavom majicom kući koja je kasnije isječena i nije izuzeta, istražena, ni vještačena”, ističe Memić.

Naglašava kako se istraga nastavlja i širi na šest osoba, a dodatnih šest je zaštićeno.

“Poručio bih drugima da spavaju u tenama jer se ne zna po koga će kad doći Tužilaštvo BiH, a svakoga će stići pravda, polako stiže, a mi ne odustajemo. Ovim putem poručujem i Mirsadu Dželiloviću da se urazumi”, kazao je Memić.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Oglasio se Muharem Bazdulj: Na druženju sa Handkeom i Kusturicom mi zamjeraju oni čije su kafansko društvo pravi kriminalci…

Književnik i kolumnista Muharem Bazdulj, prvi put nakon što je snimljen dok se u Višegradu uz muziku opušta sa...

Možda vas zanima i ovo