Utorak, 22 lipnja, 2021

Menadžer Šabana Šaulića otkrio sve: Ispričao detalje testamenta, pa se osvrnuo i na pjevačevog vanbračnog sina

Nemojte propustiti

Pjevačev menadžer Zvonko za Šabana koji mu je bio iskreni prijatelj ima samo riječi hvale. Njemu se kralj narodne muzike povjerio i kada je sastavio testament.

Menadžer pokojnog pjevača Šabana Šaulića, Zvonko Grujić, kaže da je ime kralja ostalo bez mrlja. Njegova udovica Gordana vlasnicima lokala koji su do 2021. godine unaprijed platili nastupe sav novac uredno je vratila.

Sa druge strane, ističe da je Šaban još prije četiri godine sastavio testament ,te da je on još tada saznao da sve što ima ostavlja – ženi i djeci.

– Kada budem došao u Srbiju, otići ću kod Goce da se vidimo i popričamo, i naravno, posjetiću grob mog velikog prijatelja Šabana. Ne znam zašto svi pričaju i pišu loše o Goci kad je ona žena zmaj! Pa da li znate da smo sve u evro vratili gazdama klubova koji su pare dali unaprijed?! Sav novac je isplaćen. Malo poslije sahrane smo to regulisali i sada nikom ništa ne dugujemo. Ja sam Šabanu zakazivao te svirke, a on je sve pare uzimao unaprijed. Šabanu se nikad nije desilo da ima prazan lokal, uvijek sve napuni do posljednjeg mesta – kaže Zvonko Svetu, pa nastavlja: ‘On je meni mnogo pomogao u karijeri i za mene je bio i ostao najbolji čovjek kog sam upoznao u životu. Mi smo imali neke naše tajne i drugi vid komunikacije, to nemam sa ostalim pjevačima. Nikad mu neću zaboraviti sve što je za mene uradio! Pa da li znate da ja sve u životu što sam postigao, a postigao sam dosta, dugujem njemu?! Baš sve, jer sam ja sa njim počeo da radim prije 17 godina – rekao je on za “Svet”.

Zvonko za Šabana koji mu je bio iskreni prijatelj ima samo riječi hvale. Njemu se kralj narodne muzike povjerio i kada je sastavio testament.

– Šaban je napisao testament još prije tri, četiri godine i tada sam znao da sve ostavlja svojoj djeci i ženi. Pa i kome će drugom nego porodici. On je najviše volio svoju porodici, obožavao je djecu i Gocu. Ona je veliki čovjek, prava dama. Da nije bilo Goce, Šaban bi sve pare potrošio. Volio je da pjeva, samo nije volio putovanja i čekanje po aerodromu. Dok je on skitao i provodio se u kafani, Goca se brinula o djeci. Pa sve troje su završili visoke škole, a to je sve njena zasluga. Goca je pametna žena, školovana… Kao par, ona i Šaban super su funkcionisali. Za nju mogu sve najbolje da vam kažem. Ma za cijelu porodicu Šaulić – rekao je Zvonko za pomenuti magazin.

Takođe, on se osvrnuo i na pjevačevog vanbračnog sina Roberta, kog je, kako tvrdi, Šaban dovodio u Austriju.

– Robertu je isto pomagao. Pored toga što mu je kuću napravio, vodio ga je po Beču i nalazio mu posao, ali ovaj nije htio da radi. Znate kako je na Zapadu – mora da se radi, nema druge, niko neće za džabe da ti da pare. Ne možeš čim dođeš u Beč da budeš direktor, a Robert je to htio. Nije mogao Šaban za njega da ide i da radi. Pa nikom nije lako da radi, ali šta ćeš – kazao je on.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Turković i Kurz u Beču: Najavljeno milion vakcina za Zapadni Balkan

- Kancelaru sam rekla da smo zahvalni smo što se ta saradnja nastavlja, jer se i borba protiv pandemije...

Možda vas zanima i ovo