Srijeda, 6 srpnja, 2022

Mercator poručuje kupcima: Mnogo zajedničkog imamo, jer se dobro poznajemo

Nemojte propustiti

Mercator BH već godinama razvija dobre odnose na našim kupcima sa ciljem povećanja kvaliteta usluga i svakodnevno ulažemo veliki trud i znanje da prepoznamo sve želje i potrebe naših kupaca. Njegujemo odnose sa lokalnim zajednicama i dajemo sjajnu i konkretnu podršku razvoju lokalnih i regionalnih proizvođača. Svjesni smo da je dobar odnos sa kupcima ali i našim dobavljačima, jedini ispravan put za dugoročan uspjeh u poslovanju.

Zajedničko znanje smo prvi put na našem tržištu ujedinili sa domaćim proizvođačima kroz kampanju „Moji brendovi, naše vrijednosti“ i dodatno promovisali značaj domaće proizvodnje i razvoj bosanskohercegovačke privrede. Na taj način smo svim našim kupcima omogućili da na jednom mjestu pronađu sve omiljene domaće proizvode, one sa kojima smo odrastali i sazrijevali, gradili svoj identitet, uspomene i veze sa prošlošću i sa ljudima. Znamo da su upravo te emocije osnovna razlika lokalnih brendova u odnosu na globalne.

Posebnu pažnju posvećujemo odabranoj kvaliteti i širokoj ponudi proizvoda. Na našim odjelima delikatesa, mesa i mesnih prerađevina za naše kupce smo pažljivo odabrali najkvalitetnije i najsvježije proizvode po povoljnijim cijenama. Svakodnevno razvijamo i unapređujemo trgovačku marku Mercator, koju čine proizvodi renomiranih bosanskohercegovačkih ali i regionalnih proizvođača, sa strogo kontrolisanim kvalitetom i porijeklom robe.

Osim vrhunskog kvaliteta i pažljivo odabranih proizvoda, u Mercator prodavnicama osjetite sasvim poseban ugođaj kupovine kroz brojne promocije i pogodnosti za naše kupce, kao i mogućnost uštede vašeg novca korištenjem PIKA kartica lojalnosti.
Stručnost, profesionalnost, nesebičnost i ljubaznost naših zaposlenika, ali i poslovnih partnera, smo pokazali i u vrijeme pandemije virusa Covid-19, kada smo uspjeli obezbjediti pune police, nesmetano funkcionisanje i opskrbu svih naših trgovina i rad u neobičnim okolnostima, pritom zadovoljavajući najveće standarde zaštite i brige o zdravlju kupaca i zaposlenika.

Imamo mnogo toga zajedničkog sa našim kupcima, dobro se poznajemo i prepoznajemo želje i potrebe naših kupaca, te uz vašu pomoć širimo ponudu naših usluga i kreiramo nove proizvode. Svi zajedno činimo jednu veliku porodicu koja kroz međusobno razumijevanje i približavanje, unapređuje kvalitetu ponude na svim našim prodajnim mjestima i štiti interese svih korisnika naših usluga. Jer mi u Mercatoru naše kupce doživljavamo kao partnere i saveznike, a upravo zadovoljni kupci su najbolji ambasadori naših proizvoda i našeg brenda. I zato smo uvijek tu za vas – poručuju iz Mercatora.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Komšić: Građanske stranke imaju duplo više glasova, ne mogu samo HDZ-ovi Hrvati biti državni ministri

- Ucjenama i blokadama HDZ-a se mora stati u kraj, jer se svijet, pa i Bosna i Hercegovina nalaze...

Možda vas zanima i ovo