Subota, 18 rujna, 2021

Mia Borisavljević se oprostila od fanova: Idem da postanem mama

Nemojte propustiti

Pjevačica Mia Borisavljević sinoć se oprostila od svojih fanova. Naime, pjevačica je sinoć nastupala u jednom beogradskom klubu, a budući da je u sedmom mjesecu trudnoće ovo je bio njen posljednji nastup prije odlaska na porodiljsko odsustvo, prenosi Telegraf.

– Misliš sam da je mnogo teže, ali nekako sve prirodno, ali sve prihvatiš kao nešto normalno. Ovo je moj posljednji nastup, ja sam već na kraju sedmog mjeseca… Mogu da se zahvalim Bogu i genetici što trudnoća protiče bez ikakvih teškoća – izjavila je Mia za Telegraf i dodala:

– Nisam se odlučila za ime, nisam imala vremena.

Pjevačica je potom na svom Instagram profilu objavila emotivnu poruku kojom se oprostila od fanova:

– Dragi moji vjerni i dobri drugari, sinoć je bio moj posljednji nastup u ovoj sezoni. Ta sezona je započeta od moje 17. godine i ovo će biti prva veća pauza poslije toliko godina, ali pauza kojoj se najviše radujem! Odoh da postanem mama – poručila je Mia i nastavila:

– Hvala vam za neizmjernu podršku koju mi pružate od mog prvog albuma 2008. godine, dakle već punih deset godina vi ste uz mene! Kao što sam vam do sada uzvraćala brojnim hitovima, obećavam to i za ubuduće! Spremam vam svašta novo i lijepo i vraćam se još kompletnija u svakom smislu! Ljubi vas i voli buduća Mama Mia.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Cerić pozvao Bošnjake da se ujedine: “Ako je predsjednik Alija morao sjediti za istim stolom sa Karadžićem, zašto dojučerašnji partijski i kućni prijatelji ne...

U jeku aktuelnih političkih previranja u našoj državi, dr. Cerić je prokomentirao dešavanja, te pozvao Bošnjake- Bosance da se...

Možda vas zanima i ovo