Subota, 15 svibnja, 2021

Michael Jordan se u 50-oj vraća na parket?

Nemojte propustiti

Po mišljenju mnogih, najbolji košarkaš svih vremena Michael Jordan mogao bi se opet pojaviti na NBA parketima. Iako je u 50. godini života, njegov privatni trener uvjeren je da je ‘Air Jordan’ spreman i za drugi ‘comeback’

jordan

Ovog vikenda u Houstonu se održava 62. All Star, ali NBA fanatici puno pažnje posvećuju i 50. rođendanu najboljeg košarkaša svih vremena Michaelu Jordanu. On je u karijeri, između ostalog, osvojio šest naslova NBA prvaka, šest puta bio je MVP finala, 14 puta All Star igrač, uzeo je s reprezentacijom SAD-a dva olimpijska zlata (u Los Angelesu 1984. godine i Barceloni 1992. godine). Jordan se već jednom, nakon ‘penzionisanja’ 90-ih godina prošlog stoljeća, vratio na parket, no 2003. godine drugi put je, iz dresa Washington Wizardsa, rekao ‘zbogom’. Hoće li se opet predomisliti?

Dan uoči njegovog rođendana, 17. februara, njegov privatni trener Tim Grover s kojime je radio još u vrijeme igranja za Chicago Bullse, najavio je senzacionalnu vijest o mogućem povratku Air Jordana na parkete jer upravo je on napravio program prema kojem bi se Jordanovo tijelo spremilo za sve napore NBA lige.

Jordan, prema Groverovim riječima, trenira svakodnevno, često zna igrati i košarku ‘jedan na jedan’, a da je još uvijek pravi majstor pod obručima potvrđuje i priča s jednog od tih dvoboja u kojem je pobijedio drugog igrača s NBA drafta – 19-godišnjeg Michaela Kidda-Gilchrista, inače člana Charlotte Bobcatsa.

(Tportal)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Vojne trupe s različitih strana krstare BiH, Dodiku će trebati više od 30.000 vojnika ‘partije’ kako bi blokirao Amerikance da ne dođu do Manjače...

Iako je Manjača od Trebinja udaljena oko 400 kilometara, trupe NATO-a krstare cijelom zemljom, pa su jutros i na...

Možda vas zanima i ovo