Petak, 25 lipnja, 2021

Microsoft nudi Lumiju u zamjenu za iPhone ili Galaxy S2

Nemojte propustiti

Foto: Agencije
Foto: Agencije

Microsoft je prošle godine organizovao u dva navrata otkup Apple-ovih uređaja, na način da bi za preuzete uređaje izdao poklon bon koji ste mogli potrošiti isključivo u njihovim prodavnicama prilikom kupovine novog Microsoft-ovog proizvoda.

Nova akcija koja je krenula početkom februara zasniva se na sličnom principu, samo što ovaj put umjesto 200 dolara, svoje uređaje možete zamijeniti za Lumia 1020 ili 1520 smartphone. Novost je da od sada akcija se primjenjuje i na korisnike koji imaju smartphone pokretan Android operativnim sistemom, doduše samo na one koji imaju Samsung-ov Galaxy S2 model.

Akcija važi samo za američke korisnike koji do 2. marta ove godine lično donesu svoj iPhone 4, 4S ili Samsung Galaxy S2 u jednu od Microsoft-ovih prodavnica. Da bi mogli zamijeniti vaš uređaj za “besplatni” Nokia Lumia 1020 ili Nokia Lumia 1520 smartphone, uz donijeti uređaj koji mora biti potpuno ispravan i bez vidljivih oštećenja mora biti priložen i originalni punjač.

Ipak ponuda ima i jednu “kvaku” – da bi ostvarili pravo na besplatan Lumia smartphone ujedno morate potpisati i dvogodišnji ugovor ss AT&T operaterom.

(Itvesti)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz Njemačke stigla jasna poruka Miloradu Dodiku i retrogradnim snagama u BiH: Secesija RS-a produbljuje krizu, od promjena granica nema ništa

Zastupnici su naveli da i danas u BiH vladaju podjele, te da etničke skupine "rade" jedne protiv drugih. Predstavnici vladajuće...

Možda vas zanima i ovo