Subota, 15 svibnja, 2021

Živinice: Mido pucao na ljubavnicu Fahiru i njenu drugaricu jer su išle u Puračić na vašer

Nemojte propustiti

Svemu je prethodila svađa ljubavnog para i to nakon što je Mido navodno saznao da je Fahira s drugaricom otišla u Puračić na vašer.

U pucnjavi koja se dogodila u subotu, 12. oktobra u Živinicama M. H. (62) povrijedio je dvije žene F. G. (54) i B. M. (52).

Kako saznaje “Avaz”, Mido H. iz Banovića je izrešetao vozilo Fiat u kojem je bila njegova ljubavnica Fahira G. s drugaricom.

Pucnjavi je prethodila svađa ljubavnog para i to nakon što je Mido saznao da je Fahira s drugaricom otišla u Puračić na vašer.

– Do svađe je došlo u Puračiću kada što je Mido zatekao ljubavnicu pod jednim od šatora, a potom su se sve troje uputili u Živinice u hotel “Toplice”, tamo su nastavili da se svađaju, a kada su krenule on je izvukao pištolj i pucao u auto. Fahiru je pogodio dvaput i ona je sad u bolnici. Kažu da je u teškom stanju – naveo je izvor “Avaza”.

Podsjetimo, policija je isto veče identificirala M.H. i lišila ga slobode, dok je F. G. u teškom stanju smještena na Odjeljenju intenzivne njege UKC-a Tuzla. B. M. je prošla s lakšim povredama.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Vojne trupe s različitih strana krstare BiH, Dodiku će trebati više od 30.000 vojnika ‘partije’ kako bi blokirao Amerikance da ne dođu do Manjače...

Iako je Manjača od Trebinja udaljena oko 400 kilometara, trupe NATO-a krstare cijelom zemljom, pa su jutros i na...

Možda vas zanima i ovo