Srijeda, 8 prosinca, 2021

Mihael Šumaher izvan opasnosti?

Nemojte propustiti

michael_schumacher_1238935c

Višestruki šampion “Formule jedan” Nijemac Mihael Šumaher izvan je opasnosti i prebačen je sa intenzivne njege u odjeljenje za rehabilitaciju, gdje će biti podvrgnut tretmanu zbog teških povreda glave, piše njemački magazin “Bunte”.

Šumaher je u bolnici od nesreće tokom skijanja u francuskom odmaralištu Meribel krajem decembra prošle godine. Ljekari su početkom godine izazvali vještačku komu kako bi mu pomogli u oporavku.

Magazin “Bunte” piše da je Šumaher izvan opasnosti, ali da su smanjene šanse da će se u potpunosti oporaviti. Prema pisanju magazina, u toku su pripreme za prenos Šumahera iz bolnice u Grenoblu u specijalizovanu kliniku za rehabilitaciju.

Šumaherov menadžer Sabine Kem nije komentarisala pisanje magazina “Bunte”.

Bolnica u Grenoblu saglasila se sa porodicom Šumaher da je ona jedini izvor informacija o stanju povrijeđenog vozača “Formule jedan”.

Bolnica je prošlog mjeseca negirala da je Šumaher bio prebačen na odjeljenje za rehabilitaciju, i insistirala na tome da nije bilo promjena njegovog zdravstvenog stanja.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Grlić Radman poručio Milanoviću: Genocid je genocid, tu se ne propitkuje broj žrtava! Postoji samo genocid!

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović je u nekoliko navrata komentarisao genocid u Srebrenici prvenstveno nakon što je HDZ uz SNSD...

Možda vas zanima i ovo