Četvrtak, 11 kolovoza, 2022

Mihajlović: Izjava Aleksandra Vulina nije zvanični stav Vlade Srbije

Nemojte propustiti

Mihajlović je naglasila da političari treba da rade na zajedničkim projektima koji će unaprijediti ekonomiju, a ne da se bave prošlošću.

Ministarka rudarstva i energetike Republike Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da nije zvaničan stav Vlade Srbije izjava ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina da je za stabilnost Balkana potrebno da svi Srbi žive u jednoj državi.

“Ta izjava nije zvanična politika Vlade Srbije, bez obzira što je Vlada u tehničkom mandatu. Kao građanin, on ima pravo da iskazuje sve svoje želje, aspiracije i snove, ali to nije zvaničan stav Vlade Srbije“, rekla je Mihajlović.

Ona je naglasila da političari treba da rade na zajedničkim projektima koji će unaprijediti ekonomiju, a ne da se bave prošlošću.

“Vrijeme je da nađemo zajedničke načine za saradnju i da nađemo najmanji zajednički sadržalac, a to je ekonomija i energetika”, objasnila je ministarka.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Dostavljač otpušten nakon što je poslao privatnu poruku djevojci kojoj je donio hranu: “Ej, kakva je bila hrana jučer”

Regionom se širi screenshot navodne poruke jednog dostavljača iz Srbije mušteriji. "Ej, kakva je bila hrana jučer? Dostavljač", može se...

Možda vas zanima i ovo