Srijeda, 17 kolovoza, 2022

Mijatović: Imamo još 48 sati ispred nas za odbranu domovine

Nemojte propustiti

Budimo realni vi se kandidujete u FBiH i nemojte nam više braniti BiH iz Sarajeva i stranačkih centrala molim vas!!!

Ostalo je još 48 sati za registraciju glasača iz dijaspore, te tim povodom Vojin Mijatović, član Pokreta za državu i kandidat za predsjednika RS-a pozvao je glasače da se registruju.

“Imamo još 48 h ispred nas za odbranu domovine, još 48 sati prilike za hiljade Bosanaca i Hercegovaca da se registruju i svojim glasom pobijede fašizam u vlastitoj državi.
Ponosan sam na svoje sugrađane koji su se probudili i registrovali se i postali naši saborci, vi ste pokazali vaš patriotizam. Također, zamolio bih svoje stranačke kolege ali i kolege drugih stranaka da svoje ambicije i političke ratove vode u FBiH, sva vaša prepucavanja samo štete ovom projektu i samo doprinose retrogradnim snagama koje žele disoluciju BiH.

Hajde bar do oktobra nas ostavite na miru da završimo ovaj projekat, bar do oktobra ostaviti na miru nas u Republici Srpskoj u Srebrenici, u Banja Luci u Bijeljini u Zvorniku….
Niste ni do sada imali osjećaj za nas nemojte nam bar sada kvariti sve ovo što smo napravili jer ovim branimo BiH, a ovim nikako ne škodimo vašim funkcijama u FBiH za koje se kandidujete.

Jer budimo realni vi se kandidujete u FBiH i nemojte nam više braniti BiH iz Sarajeva i stranačkih centrala molim vas!!!

Ovaj put vas još jednom molim, a već sljedeći put ću biti veoma direktan i prema svojima ali i drugima, mi u Pokretu za državu smo svoje i stranačke ambicije stavili iza države to sam spreman glavom braniti a vi kako god hoćete”, komentirao je Mijatović.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Piletina u BiH ponovo poskupjela: “Bilo je neizbježno, molimo za razumijevanje”

Proizvođači smatraju da bi država morala da reaguje i da im pomogne, ali ne kriju skepticizam po tom pitanju. Cijene...

Možda vas zanima i ovo