Srijeda, 18 svibnja, 2022

Mijatović oštro odgovorio Vukanoviću: Ne možeš Bošnjake nazivati Turcima… A mi, dva smo svijeta – ja sam antifašista, a ti poštuješ Dražu Mihailovića

Nemojte propustiti

– Ponosan sam na svoj angažman u SNSD-a dok je isti bio alternativa ratnom SDS-u i Mladićevoj i Karadžićevoj politici, ponosan sam na svoj angažman s Draganom Čavićem jer je bio najjači političar u tzv. opoziciji al nažalost prodao se Dodiku na kraju, šta ti tu nije jasno?

Nakon što se Zastupnik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović, razočaran nakon što ga je što ga Dragan Bursać i Vojin Mijatović, odnosno Aleksandar Vuković, predsjednik SDP-a Banja Luka nazivaju četnikom-početnikom, oglasio na svom blogu, stigao je odgovor s druge strane.

Odgovor podpredsjednika SDP-a BiH Vojina Mijatovića Vukanoviću prenosimo u cijelosti:

“Dragi Nebojša,

Ne bih ti ni sada na ovaj način odgovarao, ali pošto me po desti put prozivaš javno, dužan sam javno da ti odgovorim.

Nemaš razloga da skačes na svakoga ko ima suprotan stav tvome i ko nije ideološki blizak tebi.

Kao što ti napadaš one sa kojima se ne slažeš budi spreman da pretrpiš kritiku od onih koji se ne slažu sa tobom, a ne da napadaš lažima i spinovima isto kao i Dodik i njegov režim protiv koga se kao boriš.

Da li Nebojša misliš da će sto puta ponovljena laž poslati istina, neće dobri moj Nebojša.

Vrtite i ti i slični moju biografiju kao da je tajna pa kao vi znate da sam ja Dodikov projekat.

Hajde da ponovim i tebi i tebi sličnima iako sam sto puta isto javno rekao.

Ponosan sam na svoj angažman u SNSD-a dok je isti bio alternativa ratnom SDS-u i Mladićevoj i Karadžićevoj politici, ponosan sam na svoj angažman s Draganom Čavićem jer je bio najjači političar u tzv. opoziciji al nažalost prodao se Dodiku na kraju, šta ti tu nije jasno?

Bio sam i pomoćnik ministra i savetnik premijera u entitetskoj vladi, kao i savetnik predsedavajuceg i zamenik ministra u državnoj vladi, kao i još niz drugih pozicija, možda me je mogla politika postaviti jednom, dva puta, tri puta , al valjda imam i nekog znanja kad sam u izvršnoj vlasti proveo preko 20 godina, šta ti tu nije jasno?

Da ti i olakšam i najveću muku zbog koje ovo sve pišeš i koju pričaš svuda, ja neću biti kandidat za člana Predsedništva iz Republike Srpske i pomoći kako ti pričaš Dodiku da odvučem kako ti kažeš bošnjačke glasove opoziciji. Budi siguran u to i mirno spavaj, ostavljam to tebi da pobediš Dodika, samo nisam siguran da ćeš biti kandidat opozicije.

Ja ti to istinski želim, samo jedan savet ne možeš Bošnjake nazivati Turcima kao letos, ne možeš po Crnoj Gori podržavati one koji isto bošnjake nazivaju turcima i očekivati glasove istih. Nije Nebojiša niko lud, ne znam šta ti tu nije jasno?

Ovde ću stati, jer nije red dalje, a nije ovo ništa šta sve ima, ali neću da ne bude opet vam neko kriv što vas je Dodik pobedio, evo prilike razvali ga, a vidimo se posle izbora, a što se tiče ideologije Nebojša dva smo sveta različita ja sam antifašista po rođenju to mi je od dede i oca, ti poštuješ Dražu Mihailovića, šta ti tu nije jasno?

Živeo Nebojša “budući članu Predsedništva” ako te kandiduju, živela Bosna i Hercegovina, i opusti se čoveče puno si nervozan, treba pobediti Dodika, ja ti nisam neprijatelj, ti i ja smo samo dva sveta različita, nemaš razloga lagati i izmišljati priče.

Vojin Mijatović

p.s. Ova moje slika je letos 11.07.2021. iz Potočara, bitno je biti čovek Nebojša, a ne samo glasovi i popularnost po svaku cenu dragi moj Nebojša!, napisao je Mijatović.

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Udruženja boraca Podrinja: Protiv smo Denisa Bećirovića

"Sada vidimo da ti isti trgovci svojim foteljama i našim mukama, poput Denisa Bećirovića, žele upravljati i cijelom državom",...

Možda vas zanima i ovo