Utorak, 6 prosinca, 2022

Mijatović “pred nosom” Dodiku organizuje svečanost povodom Dana državnosti: Banja Luka i ove godine slavi praznik države BiH

Nemojte propustiti

Svečana akademija biće održana na Banjalučkom velesajmu.

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a BiH, najavio je održavanje svečane akademije povodom Dana državnosti BiH i godišnjice ZAVNOBIH-a u Banjoj Luci.

Ova svečanost biće upriličena 25. novembra na Dan državnosti naše zemlje. Svečana akademija biće održana na Banjalučkom velesajmu.

– ILI ĆEMO PROPASTI ZAJEDNO, ILI ĆEMO USPETI ZAJEDNO, MI BIRAMO ZAJEDNIČKI USPEH!

Pozivam sve građane BiH 25.11.2022. godine sa početkom u 19.00h, na Banjalučkom velesajmu da prisustvuju svečanoj Akademiji povodom Dana državnosti BiH i godišnjice ZAVNOBIH-a. Samo svi zajedno možemo ovu zemlju učiniti boljim mestom za život, za nas i našu decu. Vidimo se u Banja Luci, SMRT FAŠIZMU-SLOBODA NARODU, rekao je Mijatović.

Banjalučki velesajam se, inače, nalazi u centru Banje Luke nedaleko od svih entitetskih institucija, pa i Palate predsjednika RS-a.

Na taj način, Mijatović će “pred nosom” Dodiku organizovati svečanost povodom Dan državnosti Bosne i Hercegovine

U Banjoj Luci je, podsjećamo, i prošle godine održana slična svečanost povodom ovog praznika, a jedan od najzaslužnijih za to je svakako Vojin Mijatović.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Kratko i jasno: O samitu u Tirani odlučuje Predsjedništvo BiH, ne Dodik

Predsjedništvo BiH je na prvoj sjednici 30. novembra jednoglasno prihvatilo poziv za sudjelovanje na Samitu EU-Zapadni Balkan koji će...

Možda vas zanima i ovo