Ponedjeljak, 30 siječnja, 2023

Milanović: Neko će morati odgovarati zato što je nahuškao Ukrajince protiv Rusa

Nemojte propustiti

“Geometrija se mijenja, sve se mijenja. Imamo posla, Amerikanci imaju posla sa neprijateljima koji su opasni, zato se i ne usude direktno s njima boriti. Ja ovo govorim kao prijatelj. Boga mi neću kao budala pljeskat Ukrajincima”, rekao je Zoran Milanović.

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je da neko mora položiti račune zato što je “nahuškao” Ukrajince protiv Rusa, dodavši da on nije ruski čovjek.

“Ali neko će morati sutra položit račune jer od Rusa ne očekujemo ništa. Ko je odgovoran za ovoliko smrti u Ukrajini i za to što Rusija razara Ukrajinu. Ko je za to kriv? Ukrajinci ili oni koji su ih huškali na to, protiv smrtnog, opasnog neprijatelja”, rekao je Milanović.

Kazao je da sve to govori jer je njemu u interesu Hrvatska i to da Evropa ne zaglibi u nečemu iz čega neće moći izaći.

“Danas je Kina testirala hipersonične rakete, to su one koje navodno potapaju nosaće aviona”, rekao je Milanović.

Istakao je da ako je to istina Amerikanci će Kineze morati napadati sa Havaja.

“Geometrija se mijenja, sve se mijenja. Imamo posla, Amerikanci imaju posla sa neprijateljima koji su opasni, zato se i ne usude direktno s njima boriti. Ja ovo govorim kao prijatelj. Boga mi neću kao budala pljeskat Ukrajincima”, rekao je Milanović.

Kazao je da se nakon dva mjeseca sve manje priča o Ukrajincima.

“Svaki dan super, hajde naprijed, napada. Pao je Mariupolj, prije toga Herson. Šta se još treba dogoditi, da bi mene proglasili ruskim čovjekom, ili samo čovjekom u zabludi. Ja i Rusija, helouu”, zaključio je Milanović.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Ko preživi, pričat će: Kajmak na pijaci košta više od 19 KM, a kilogram luka je oko devet maraka

Građani poručuju da su zelene pijace postala jako skupa mjesta kupovine, sa daleko većim cijenama nego u marketima. Na zelenim...

Možda vas zanima i ovo