Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Milanović: Neko će morati odgovarati zato što je nahuškao Ukrajince protiv Rusa

Preporučeno

“Geometrija se mijenja, sve se mijenja. Imamo posla, Amerikanci imaju posla sa neprijateljima koji su opasni, zato se i ne usude direktno s njima boriti. Ja ovo govorim kao prijatelj. Boga mi neću kao budala pljeskat Ukrajincima”, rekao je Zoran Milanović.

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je da neko mora položiti račune zato što je “nahuškao” Ukrajince protiv Rusa, dodavši da on nije ruski čovjek.

“Ali neko će morati sutra položit račune jer od Rusa ne očekujemo ništa. Ko je odgovoran za ovoliko smrti u Ukrajini i za to što Rusija razara Ukrajinu. Ko je za to kriv? Ukrajinci ili oni koji su ih huškali na to, protiv smrtnog, opasnog neprijatelja”, rekao je Milanović.

Upravo se čita:  Nije prijavio gotovinu na granici: Kod vozača u torbici i džepovima trenerke i jakne pronađeno 28.420 eura i 9.800 dolara!

Kazao je da sve to govori jer je njemu u interesu Hrvatska i to da Evropa ne zaglibi u nečemu iz čega neće moći izaći.

“Danas je Kina testirala hipersonične rakete, to su one koje navodno potapaju nosaće aviona”, rekao je Milanović.

Istakao je da ako je to istina Amerikanci će Kineze morati napadati sa Havaja.

Upravo se čita:  MUP RH objavio snimke: Vozači iz BiH probijaju rampe na granici, policajka se bacila u stranu da izbjegne udar

“Geometrija se mijenja, sve se mijenja. Imamo posla, Amerikanci imaju posla sa neprijateljima koji su opasni, zato se i ne usude direktno s njima boriti. Ja ovo govorim kao prijatelj. Boga mi neću kao budala pljeskat Ukrajincima”, rekao je Milanović.

Kazao je da se nakon dva mjeseca sve manje priča o Ukrajincima.

“Svaki dan super, hajde naprijed, napada. Pao je Mariupolj, prije toga Herson. Šta se još treba dogoditi, da bi mene proglasili ruskim čovjekom, ili samo čovjekom u zabludi. Ja i Rusija, helouu”, zaključio je Milanović.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Vijest koja će obradovati dijasporu: Nova linija sa Aerodroma Sarajevo

SAS, odnosno Scandinavian Airlines će ovog ljeta pokrenuti ograničenu sezonsku liniju između Kopenhagena i Sarajeva. Prevoznik će uvesti jednu sedmičnu...

Još vijesti za vas