Ponedjeljak, 23 svibnja, 2022

Milanović “opleo” po lideru SDA i DF-a: Izetbegović je pakostan i pokvaren, Komšić parazit

Nemojte propustiti

Zoran Milanović, predsjednik Hrvatske i danas je na Pantovčaku govorio o Bosni i Hercegovini, Bakiru Izetbegoviću i Željku Komšiću…

„To je isto kao pitanje Hrvata u BiH. To je oko 500.000 Hrvata državljana i Hrvatske. Koja im je perspektiva, pedala! Kako se kaže u Zagrebu – pedala. Prvo ćete ostati bez javnih preduzeća, dakle klasična seljačka, muljatorska metoda, točno vidiš iz aviona zavezanih očiju šta rade.

U jednom trenutku se moraš pokoriti i reći sad ste nas izgurali, a ko gubi u BiH? Realno gubi jedna dosta uska klika i kamarila sarajevska, ne može izgubiti Bakir Izetbegović, jer je on predstavnik Bošnjaka on se ne predstavlja lažno. Tvrdnja da je Bosna sigurna dok su džamije pune je meni čudna, jer ne mislim da je Hrvatska sigurna dok su crkve pune, neka su pune, ali to nema veze jedno s drugim.

Neće izgubiti Bakir Izetbegović, on je samo pakostan, pokvaren, je li to govorim oduvijek, ne u zadnje vrijeme, jer nema druge dotjeran sam u situaciju da to moram reći.
Izgubit će Komšić i njegova družina koji parazitiraju na hrvatskom glasu“, kazao je Milanović.

Na pitanje novinara koji je interes Hrvatske u izmjenama Izbornog zakona u BiH, odgovorio je ironično i napao novinara.

“Nikakav. Mislim da to treba sve raspustiti, stavit zemlju na ler, outsorsati, ustvari monetizirati, dati drugom da s time upravlja. Ovo Hrvata iz BiH prodati u roblje. Šta će nam to stvarno? Nemamo nikakav odgovor. Ako je to vaše pitanje to je moj odgovor”, kazao je.

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

“OHR ima ovlasti, pozivamo na smjenu Dragana Čovića”

Opće je poznato tvrdi Arnaut da HDZ ministri i zastupnici ne smiju ni zapisnik usvojiti bez njegovog naloga, te...

Možda vas zanima i ovo