Četvrtak, 11 kolovoza, 2022

Milanović ponovo o BiH: “Alijina stranka ima Hrvate za Dom naroda. Kako se to zove?”

Nemojte propustiti

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović je danas u Vukovaru položio vijenac na grob pukovnika HV-a Marka Babića na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata u Vukovaru. Nakon toga dao je izjavu za medije. Ponovo je govorio o Bosni i Hercegovini

“U BiH počinje izborni proces. Što sam trebao napraviti u Madridu? Bacit’ bombu ko’ Boško Buha. Ja sam napravio sve, Plenković se ne bi usudio sjesti na avion i otići tamo. Ja sam tamo bio. Ja sam tamo bio… Bolest u BiH se zove hipertenzija koju morate tretirati stalno, inače će vas ubiti, to je visoki tlak. Uvijek ćete naći nekog Hrvata kojeg će se kupiti da za njega drugi glasaju. Alijina stranka ima Hrvate za Dom naroda. Kako se to zove? Let iznad kukavičjeg gnijezda”, kazao je Milanović.

“Neka mi netko objasni – što rade Hrvati, kandidati SDA na listama? Oni će se boriti za hrvatske interese? Što radi sabor, što rade samozadovoljni ljudi? Što radi HDZ? Možda namještaju bolje ocjene svojoj djeci, ponavljačima. Izborni zakon nije promijenjen.”

“Bundestag radi na deklaraciji o BiH. Sponzor, odnosno autor te deklaracije se ne zove ni Hrvoje ni Jovan, nego vjerojatno Muhamed. Znate me, ne nemam ništa protiv Bošnjaka. U toj deklaraciji se BiH zaziva kao građanska država. To je ustvari državna politika Njemačke. Što bismo mi trebali napraviti? Imamo Bošnjaka koji glumi građanina, penetrirao je u SPD… Gdje su tu Hrvati? Kukavičje gnijezdo.

Što radi sabor? Pripremamo li neku svoju deklaraciju? U kojoj ćemo reći – sikter! Ovo je izdaja ljudi! Izdajnička vlada… Ovdje nema opasnosti za RH, samo za Plenkovića. I za onog bijednika, kafilerdžiju. Onog čiju smjenu traže suverenisti. On je nesposoban. Što radi sabor? Što rade hrvatski zastupnici koji zastupaju BiH? Zovko je kupila stan u Splitu i ona se ne misli vratiti u Hercegovinu. A Čović živi u Mostaru…”

Interesantno za vas

Izdvajamo

Dostavljač otpušten nakon što je poslao privatnu poruku djevojci kojoj je donio hranu: “Ej, kakva je bila hrana jučer”

Regionom se širi screenshot navodne poruke jednog dostavljača iz Srbije mušteriji. "Ej, kakva je bila hrana jučer? Dostavljač", može se...

Možda vas zanima i ovo