Subota, 15 svibnja, 2021

Milijana u panici, sva imovina je na Milojku: Odmah hoću stan

Nemojte propustiti

Prije nego što su izgovorili sudbonosno ‘da’, kontroverzni par je preuredio kuću u Pilatovićima i na nju ‘utukao’ hiljade maraka

Nakon što je nedavno, u srpskom reality showu ‘Parovi’, prevarila 53 godine starijeg supruga Milojka s bivšim robijašem Nemanjom Stamatovićem Žapcem, Milijana (21) je ponovno šokirala gledatelje. Naime, mladu reality zvijezdu brine zajednička imovina koju ima u braku s Milojkom.

Prije nego što su izgovorili sudbonosno ‘da’, kontroverzni par je preuredio kuću u Pilatovićima i na nju ‘utukao’ hiljade maraka, a čini se kako zbog Milijaninih prevara, Milojko razmišlja o tome da mladoj supruzi ništa ne ostavi, s obzirom na to da je ionako sva imovina njegova.

Foto: SrpkaInfo/RAS

– Hoćeš da nazovemo Radoja sutra da mi prepišeš imovinu? Ne moraš kuću, možeš stan! Neću više da me za*ebava i provocira – poručila je Milijana svojem suprugu koji je zbog njezinih prevara u showu počeo štrajkati glađu. Milojko je bio zgrožen njezinim ponašanjem pa je čak spomenuo da želi razvod.

– Ti si mrtva za mene i doviđenja, života mi! – odgovorio joj je Božić, a Milijana je u tom trenutku zagrljaj potražila kod ljubavnika Žapca kojem je sjela u krilo te su izmjenjivali strasne poljupce, dok je Milojko ostao sam.

Foto: Facebook/Privatni album

Podsjetimo, Milijana je nedavno imal sek*ualni odnos s Žapcem dok je Milojko spavao krevet do njih. Nemanja je u šestom desetljeću života, a u show je došao iz zatvora gdje je odslužio kaznu od deset godina. Ovo nije prvi put da je Milojka supruga javnog prevarila. Prije nekoliko sedmiva, tokom zabave u vili Parova, novopečeni supružnici započeli su žestoku svađu zbog provokativnih fotografija Milijane u krevetu s Milojkovim rođakom.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Vojne trupe s različitih strana krstare BiH, Dodiku će trebati više od 30.000 vojnika ‘partije’ kako bi blokirao Amerikance da ne dođu do Manjače...

Iako je Manjača od Trebinja udaljena oko 400 kilometara, trupe NATO-a krstare cijelom zemljom, pa su jutros i na...

Možda vas zanima i ovo