Subota, 18 rujna, 2021

Milo Đukanović postaje politička prošlost? Poznato ko će biti novi premijer Crne Gore

Nemojte propustiti

Milo Đukanović je, prema svemu sudeći, politička prošlost u Crnoj Gori. Naime, nova lica u ovoj zemlji preuzimaju vlast. Zdravko Krivokapić je premijer, a Aleksa Bečić predsjednik Skupštine.

– Obaveza nove vlasti je da Crna Gora liči na Luksemburg, gde je nulta tolerancija na korupciju. Ja sam toliko radostan danas da se trudim da ne pustim suzu – poručio je Zdravko Krivokapić u prvoj izjavi.

Demokratski front predložio je da lider koalicije “Mir je naša nacija” Aleksa Bečić bude predsjednik Skupštine, a nosilac liste koalicije “Za budućnost Crne Gore” Zdravko Krivokapić mandatar buduće Vlade, saopštio je poslanik DF-a Milan Knežević na današnjoj konstitutivnoj sjednici Skupštine, prenosi “Oslobođenje”.

Aleksandar Vučić nije uspio u namjeri da preko Demokratskog fronta i Andrije Mandića sačuva Mila Đukanovića na vlasti. Opozicija, pobjednik na nedavnim izborima, nova je vlast u Crnoj Gori. Tako su odlučili narod, SPC, Amfilohije Radović, litije…

– Nas ne interesuju fotelje, interesuje nas samo budućnost Crne Gore i svih njenih naroda – rekao je Knežević.

Lider koalicije “Crno na bijelo” Dritan Abazović rekao je da je prijedlog DF-a apsolutno prihvatljiv za tu koaliciju te je poručio da ostaje “čovjek od riječi”.

 

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Još jedan mladić napušta Bosnu i Hercegovinu: Otac mi je ratovao umjesto da šverca kafu i maljutke

I Nahid Mujkanović se nada skoroj prilici, koju u Bosni i Hercegovini nije dobio. Bosnu i Hercegovinu je u prvoj...

Možda vas zanima i ovo