Utorak, 27 srpnja, 2021

Šešelj: “Milo, je si li ti čuo za molotovljev koktel….”

Nemojte propustiti

Kolona oklopnih vozila crnogorske policije juče je snimljena kod Podgorice, nakon čega se oglasio Vojislav Šešelj

Predsjednik SRS Vojislav Šešelj se jutros oglasio te poslao poruku Mili Đukanoviću, poslije objave fotografija i videa na kojima se vide kako oklopna vozila ulaze u Podgoricu.

– Uspaničeni crnogorski tiranin Milo Đukanović misli da oklopnim vozilima može opet da porobi svoj narod. On nikad nije čuo za molotovljev koktel. Nije ni potreban benzin. Može i flaša rakije, one žestoke lozovače koja gori kao špirit. Ne igraj se, blento. Bježi dok još možeš i imaš gdje – napisao je Šešelj na Twitteru.

Podsjetimo, kolona oklopnih vozila crnogorske policije juče je snimljena kod Podgorice, a na društvenim mrežama pojavila se informacija da se kreću u raznim pravcima, prenosi Alo.rs.

Kako su objavile podgoričke “Vijesti” – Uprava policije Crne Gore im je na pitanje da li su njihovi službenici izvodili vježbu koja uključuje i korišćenje oklopnih vozila, odgovorila da su se “oklopna vozila Uprave policije koja su viđena na podgoričkim ulicama vraćala sa redovne, planske aktivnosti”.

Oklopna vozila crnogorske policije

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Njemačka vjerovatno bez lockdowna, ali loše vijesti za nevakcinisane

Više od 60 odsto njemačkog stanovništva primilo je najmanje jednu dozu, dok je oko 48 odsto potpuno imunizirano. Njemačka je...

Možda vas zanima i ovo