Četvrtak, 13 svibnja, 2021

Milojko gurao Milijanu jer je spavala s njegovim starijim rođakom?

Nemojte propustiti

Milojko nije htio preći preko fotografija Milijane u klinču s njegovim rođakom.

Tokom zabave u vili srpskog reality showa ‘Parovi’, kontroverzni bračni par Milojko (74) i Milijana Božić (21) započeli su žestoku svađu. Dok su drugi kandidati plesali i zabavljali se, bračni par se svađao oko fotografija Milijane u krevetu s Milojkovim rođakom.

– Što radiš ti? Zašto se tako ponašaš? Meni ovo ne treba. Je l’ me trebaju za*ebavati svi? Sutra će se opet pojaviti neke fotografije – urlao je Milojko na suprugu, a ona mu rekla da treba izaći iz vile showa.

Foto: Happy TV

– Trebaš izaći jer nisi za ovo mjesto. Ovdje ti mene za*ebavaš, ne ja tebe – rekla mu je Milijana.

Milojko nije htio preći preko fotografija Milijane u klinču s njegovim rođakom.

– Nisam ja izbacio slike, nego ti. Ti bi mene ubila da možeš – govorio je Milojko, a Milijana mu je uzvratila da bi ga gazila štiklama i da treba šutjeti i trpiti njezine greške.

Milijana je sa suzama u očima vikala na Milojka, a kad je htio proći nije se željela pomaknuti. Potom je Milojko gurnuo svoju suprugu.

Foto: Happy TV

– Pusti me da sjednem. Ja nisam zdrav čovjek – govorio joj je, a ona je rekla da ne smije dok mu ona ne dozvoli. Kandidatkinje su dolazile do Milijane i govorile joj da se smiri i neka ne pravi scenu.

– Pričat ćeš sa mnom! Je l’ ti jasno? – vikala je Milijana i vukla Milojka koji je samo želio sjediti… Kad je voditeljica upitala Milijanu u kakvoj je vezi s Milojkovim rođakom, koji je stariji od njega, rekla je da su se vidjeli nekoliko puta te da je on oženjen.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Povodom dešavanja oko njenog sina Muharema: Nura Bazdulj Hubijar odgovorila Majkama Srebrenice

Iz Udruženja Pokret "Majke enklave Srebrenica i Žepa" i Udruženja žrtava i svjedoka genocida uputili su pismo književniku i...

Možda vas zanima i ovo