Nedjelja, 19 rujna, 2021

Milorad Dodik i Ivica Dačić, u duetu na “Pinku”: “Đukanović je pretrpio konačan poraz, a Čanku treba zabraniti ulazak u Crnu Goru”

Nemojte propustiti

“Milo Đukanović je prošle godine poražen na izborima, a ovo što se dešavalo danas na Cetinju uz njegovo prisustvo i organizaciju je njegov konačni poraz od koga se neće oporaviti”, kazao je Dodik.

Milorad Dodik, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, i Ivica Dačić, predsjednik Narodne Skupštine Srbije gostovali su u jutrošnjem programu Televizije “Pink” i komentirali, pored ostalog, i događaje u Crnoj Gori vezane za ustoličenje mitropolita SPC-a Joanikija.

Dodik je rekao da su posljednji događaji na Cetinju tokom kojih je uprkos građanskim protestima mitropolit Joanikije u prisustvu patrijarha SPC Porfirija ipak ustoličen u cetinjskom manastiru “definitivan poraz Mila Đukanovića”.

“Milo Đukanović je prošle godine poražen na izborima, a ovo što se dešavalo danas na Cetinju uz njegovo prisustvo i organizaciju je njegov konačni poraz od koga se neće oporaviti”, kazao je Dodik.

Ivica Dačić je komentirao prisustvo na Cetinju Nenad Čanka, predsjednika Lige socijaldemokrata Vojvodine koji je dao podršku protivnicima ustoličenja mitroplita Joanikija.

“Ja mislim da je došlo vreme da se nakon svega viđenog Nenadu Čanku zabrani ulaz u Crnu Goru”, kazao je predsjednik Skupštine Srbije.

Dačić je dodao da je Čankova politička karijera u Srbiji završena i da se on pokušava održati obilazeći države u regionu. “Ma, on je nešto pokušavao petljati i po Republici Srpskoj, ali bez ikakvih rezultata…”, dodao je Dodik.

“On je plaćenik bivše vlasti u Podgorici…”, nastavio je Dačić, na šta je Dodik dodao: “I u Sarajevu.”

“On sada promoviše tu nekakvu vojvođansku naciju jer mu je jasno da nema nikakve šanse nigde gde ima Srba. On zato obilazi Sarajevo, Prištinu, Cetinje… gde se vodi antisrpska kampanja”, kazao je Milorad Dodik.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Kako je jedna porodica napravila čudo usred Bosne: Njihov luksuzni dizajnerski namještaj postao je svjetski hit

Posebnost Artisan proizvoda, naglašavaju naši sugovornici, u ručnom je radu. Nakon što komad drveta izađe iz strojne obrade, sve...

Možda vas zanima i ovo