Subota, 15 svibnja, 2021

Novi skandal u Dodikovoj režiji: Crnogorci bijesni jer nije ispoštovao protokol i istakao državnu zastavu

Nemojte propustiti

Milorad Dodik je svakako našao prostor za dvije velike entitetske zastave, ali se nije sjetio ispoštovati protokol i istaknuti zastavu Crne Gore prilikom posjete dva crnogorska ministra.

Jovo Rabrenović, predsjednik Liberalne partije Crne Gore, objavio je jučer na svom Twitter profilu fotografiju sa sastanka crnogorskih ministara i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, Milorada Dodika.

Rabrenović je primjetio da je Dodik iskazao nepoštovanje prema svojim gostima, time što tokom sastanka i razgovora u kabinetu nije bilo velike državne zastave Crne Gore.

– Evo koliko domaćin poštuje goste iz Crne Gore, nije našao za shodno da primijeni protokol i da istakne zastavu zemlje iz koje su u zvaničnu posjetu došli dvojica ministara, napisao je Rabrenović.

Rabrenović je konstatovao da nema kraja poniženjima koje Vlada Crne Gore priređuje svojim građanima.

– Nema kraja poniženjima koje ova Vlada Crne Gore priređuje građanima, rekao je on.

Milorad Dodik je svakako našao prostor za dvije velike entitetske zastave, ali se nije sjetio ispoštovati protokol i istaknuti zastavu Crne Gore prilikom posjete dva crnogorska ministra.

O zastavi Bosne i Hercegovine u Dodikovom kabinetu ne treba ni govoriti, odgovor na takvo pitanje se već unaprijed zna.

Inače, ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić i ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović u Vladi Crne Gore, nakon završene posjete Hrvatskoj, jučer su boravili u Banjoj Luci gdje se dogodio ovaj diplomatski skandal u Dodikovoj režiji.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Predsjednica RS-a Željka Cvijanović objavila podršku Izraelu, pa blokirala komentare zbog brojnih kritika

Dok su u Sarajevu i Mostaru građani uputili izraze podrške Palestincima, koji se nalaze pod žestokim udarima, u bh....

Možda vas zanima i ovo