Ponedjeljak, 26 rujna, 2022

Milorad Dodik obećao asfaltiranje puta ali se nije mogao sjetiti kojeg

Autor:Fokus.ba

Nemojte propustiti

Osim Dodika u Brodu na Drini kod Foče, prisustvovali su i istaknuti funkcioneri SNSD-a Željka Cvijanović i Radovan Višković.

Lider SNSD-a Milorad Dodik danas je ozvaničio početak rekonstrukcije jednog dijela magistralnog puta od Broda na Drini ka Šćepan Polju.

Tokom obraćanja prisutnima, Dodik je u jednom trenutku obećao da će pokušati asfaltirati još jedan put, ali nije se mogao sjetiti koji!? Obećao je to Dodik, kako je sam priznao, svom velikom prijatelju Mati, koji ga je svaki put kad bi ga sreo pitao; kad će… A, asflatiranje iste dionice obećao je Dodik, kako kaže, i košarkašu Srbije Jokiću koji tu dolazi na odmor.

Potom je Dodik okupljenima poručio; nema priče, ne možete stalno nešto kukati ili stalno nešto govoriti. Nije jednostavno, prošli smo teška vremena. U ovim vremenima ja ne mogu da kažem da će teći med i mlijeko, nikad to neće biti, ispalio je Dodik.

A, potom je prisutnima objasnio kako je najbitnije imati u ovom trenutku jaku strukturu vlasti, te da će Republika Srpska ostati stabilna, za razliku od Evrope gdje će po Dodikovim prognozama popadati većina vlada do nove godine. Pogledajte šta je Dodik rekao danas okupljenima u Foči.

Osim Dodika u Brodu na Drini kod Foče, prisustvovali su i istaknuti funkcioneri SNSD-a Željka Cvijanović i Radovan Višković.

Interesantno za vas

Izdvajamo

CIK prvi put na Općim izborima uvodi supervizore: Reagirat će odmah u slučaju drastičnog kršenja zakona

Neće se miješati u rad općinskih izbornih komisija, osim u slučaju drastičnog kršenja zakona kada će odmah reagirati, te...

Možda vas zanima i ovo