Četvrtak, 29 srpnja, 2021

Milorad Dodik opet provocira: RS i Srbija bit će jedna država, moramo biti strpljivi

Autor:RTRS

Nemojte propustiti

– Desit će se istorijski momenat. Moramo biti strpljivi – dodao je Dodik.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je jučer, tokom obilježavanja 79 godina od Bitke na Kozari, da je srpski narod uvijek bio na pravoj strani historije, javlja RTRS.

Dodik je istakao da se na specifičan način borbe vode i danas.

– Borimo se za slobodu i za državu i moramo očuvati Republiku Srpsku – rekao je Dodik.Istakao je da se mora obezbijediti pamćenje zbog budućih generacija.- Ne smijemo zaboraviti svoje žrtve. Srpski narod je svojom naivnošću svoje pobjede podijelio sa drugim narodima na ovom prostoru i sa tim moramo da raskinemo – poručio je Dodik.

Dodik je naglasio da će jednoga dana Republika Srpska i Srbija biti jedna država.

– Desit će se istorijski momenat. Moramo biti strpljivi – dodao je Dodik.

Foto: RTRS

Dodik je istakao da Republika Srpska dobro stoji, da je stabilna, da se razvija i da je opredijeljena za mir, ali da neće da nestane da bi ušla u EU.

Napomenuo je da ponovo “iz germanskog svijeta, koji je već napadao Srbe, opet šalju visokog predstavnika, koji nije legitimno imenovan i poručio da ga Republika Srpska neće prihvatiti”.- Јa imam namjeru da uporno, ratničkom i kozaračkom hrabrošću, branim slobodu ovog naroda uvijek i od svakoga, i od onih među nama koji misle da je zbog malih profita dobro skloniti zastavu Republike Srpske da ne bi uvrijedili nekoga – dodao je Dodik, prenosi RTRS.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Osvanuo išaran auto: “Švaleru, vrati pare, razvela sam se zbog tebe”

"Ja majke mi nemam pojma šta je ovo. Ženu imam, ali švalerku nemam. Pare nikome ne dugujem. Evo, stojim...

Možda vas zanima i ovo