Srijeda, 12 svibnja, 2021

Milorad Dodik otkrio da li će podržati inicijativu da “Zmajevi” igraju utakmice u Banjaluci

Nemojte propustiti

Na pitanje reportera N1, tokom pres-konferencije, Milorad Dodik je rekao da bi to bio događaj visokog rizika i da neće podržati inicijativu da reprezentacija BiH igra u Banjaluci.

“Neću podržati inicijativu. Neka fudbalska reprezentacija igra gdje igra, nema potrebe da igra u Banjaluci. Nema potrebe. To bi bio događaj visokog rizika i nama to, naravno, ne treba. Ja nisam navijač BiH, nijednog nivoa, ali kao čovjek, u sportu nisam imun da dobre uspjehe čestitam”, rekao je Dodik.

“Sjetim se one sramne utakmice koju je BiH igrala u Portugalu, kada je sudija produžavao utakmicu dok nisu dali gol. To je bilo sramno”, kazao je Dodik.

Ipak, to je bio susret protiv Španije, odigran u Valenciji 2005., koji je okončan rezultatom 1:1. Španija je tada dala gol u 97. minuti, iako je sudac produžio meč šest minuta. Komentarišući dalje ovu temu, Dodik je rekao da navija za Srbiju i da uspjesi te reprezentacije njega raduju, te za KK Igokea, koji je izborio top 16 FIBA-ine Lige prvaka.

“Nemam pojma kakva je atmosfera u Fudbalskom savezu, ali spreman sam da pomognem Košarkaškom savezu, FSBiH je stabilan. KSBiH ima ozbiljne probleme, spreman sam da, ako moje kolege iz Predsjedništva budu saglasne, saniramo te probleme. Oni su nekoliko miliona maraka. Spreman sam da naložim određenim strukturama da to urade”, rekao je Dodik.

Na koncu je poručio da košarka treba da se igra i da tu nema nikakav problem. I baš je neviđeno nebitno za koga on navija.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Možda vas zanima i ovo