Četvrtak, 24 lipnja, 2021

Milorad Dodik pisao Jusufu Nurkiću: “Izdrži majstore, svi smo uz tebe”

Nemojte propustiti

– Očekujemo te ponovo na košarkaškom terenu, očekujemo tvoje briljantne igre, jer ti još nisi pokazao sve što možeš i umiješ – piše Dodik

Nakon što Jusuf Nurkić doživio tešku povredu, predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je pismo podrške ovom bh. košarkašu koji trenutno igra u NBA ligi.

Predsjedavajući Dodik je u svom pismu podrške naveo da jako puno cijeni Nurkićevu igru i da se raduje njegovim briljantnim nastupima za Portland.

“Neprijatno me iznenadila vijest o teškoj povredi koju si doživio na kraju utakmice sa Brooklynom u kojoj si, kao i do sada pružio sjajnu partiju. Kao čovjek i ljubitelj košarke, ali i tvoj fan želim da ti uputim iskrene riječi podrške i ohrabrenja za što skoriji oporavak i povratak na teren. Izdrži majstore, svi smo uz tebe. Očekujemo te ponovo na košarkaškom terenu, očekujemo tvoje briljantne igre, jer ti još nisi pokazao sve što možeš i umiješ”, kazao je Dodik u pismu podrške Nurkiću.

Podsjetimo, bh. košarkaš i igrač Portlanda zadobio je tešku povredu na meču između Portlanda i Brooklyna.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Odluka Vlade susjedne države: Besplatan PCR test za sve turiste koji dođu u Crnu Goru

Testiranje PCR potrebno je zakazati najmanje 72h prije povratka turiste u svoju zemlju, navode iz MEK, uz apel hotelijerima...

Možda vas zanima i ovo