Utorak, 18 svibnja, 2021

Milorad Dodik poručio da je za Republiku Srpsku bolje da ostane Valentin Inzko, nego da dođe neko sa “snagom Njemačke iza sebe”

Autor:Srna

Nemojte propustiti

Milorad Dodik, koji je i predsjednik SNSD, je na konferenciji za novinare u Banjaluci ocijenio da “Republika Srpska ima bukvalno izdajničku opoziciju”

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik istakao je danas da je za Republiku Srpsku bolje da u BiH visoki predstavnik ostane Valentin Incko, nego da dođe neko sa “snagom Njemačke iza sebe”.

On je naglasio da bi sada BiH već imala novog visokog predstavnika da Narodna skupština Srpske nije unijela drugo svjetlo na to pitanje i dala jasan stav o tome.

– Zar moramo mi objašnjavati da je bolje da ostane ovako upokojeni Valentin Incko na funkciji kojoj jeste nego da dođe neko sa snagom Njemačke iza sebe koji bi ovdje ponovo jurio i pritiskao na isto od prije 20 godina, samo sa većom snagom. Interes Srpske je bio i dalje je da se to ne desi – rekao je Dodik.

Dodik, koji je i predsjednik SNSD, je na konferenciji za novinare u Banjaluci ocijenio da Republika Srpska ima bukvalno izdajničku opoziciju, ljude koji rade za obavještajne tajne službe, od gradonačelnika nekih gradova do samog vrha opozicionih političkih partija.

Dodik je dodao da SDS i PDP uvijek bili na strani Sarajeva, a nikad na strani Banjaluke.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sjećate li se vatrene Ruslane? Upravo je proslavila 47. rođendan, evo kako danas izgleda

Skoro svi se sjećamo predstavnice Ukrajine, vatrene Ruslane, koja je pobijedila na Evroviziji u Istanbulu 2004. godine. Ruslana danas ima...

Možda vas zanima i ovo