Utorak, 27 srpnja, 2021

Milorad Dodik prvi put o “batinama”: Mislite li da bi Lukač ostao ministar?

Nemojte propustiti

Dodik se do sada o ovome nije oglašavao, no danas je rekao da su izmišljene priče o odnosu ministra unutrašnjih poslova RS Dragana Lukača i njega.

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik komentirao je danas navode o tome da je došlo do fizičkog obračuna između njega i ministra unutrašnjih poslova RS-a Dragana Lukača.

Podsjećamo, opozicioni političar iz Trebinja Nebojša Vukanović napisao je na svom blogu da je Dodik izvukao “deblji kraj” u tučnjavi koja se, prema Vukanovićevim riječima, dogodila u prostorijama SNSD-a prije nekoliko dana i da je ministar unutrašnjih poslova “nokautirao” svog stranačkog šefa.

U prilog ovim tvrdnjama Vukanović je naveo činjenicu da je Dodik nedavno snimao vilicu i da je to posljedica batina koje je dobio od Lukača. U Dodikovu odbranu stala je njegova kćerka Gorica, koja je kazala da je istina da je snimao vilicu, ali da je to “zbog problema sa zubima”.

Dodik se do sada o ovome nije oglašavao, no danas je rekao da su izmišljene priče o odnosu ministra unutrašnjih poslova RS Dragana Lukača i njega.

-Priča o navodnoj tučnjavi je izmišljotina koja ne vrijedi komentara. Impozantno je to kako ljudi izmišljaju i uživaju u tome. Zar neko misli da bi Lukač ostao ministar da se to desilo, rekao je Dodik.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Od sutra se u BiH ide u zatvor zbog negiranja genocida i veličanja ratnih zločinaca

Ako negirate genocid ili veličate ratne zločince u BiH, od sutra idete u zatvor. U Službenom glasniku BiH danas su...

Možda vas zanima i ovo