Utorak, 27 srpnja, 2021

Milorad Dodik tvrdi: Na Zapadu nije med i mlijeko, veliki broj mladih se vraća u BiH

Nemojte propustiti

– Danas su granice otvorene i danas one djeluju kao usisivač za mnoge naše mlade i stručne kadrove koje umjesto da mijenjaju naše društvo i vrše pritisak na promjene i reforme, lakše se odlučuju da sjednu i odu u zapadnu Europu

Članovi Predsjedništva BiH sudjelovali su na Diplomatskom forumu u Antaliji. Predsjedatelj Predsjedništva BiH, Milorad Dodik, je istaknuo da iako je zapadna Europa, prije svega Njemačka, zainteresirana za mlade, obrazovane ljude iz BiH i oni masovno odlaze u te zemlje, ipak veliki broj njih, kako tvrdi Dodik, vraća se u Bosnu i Hercegovinu.

– Danas su te granice otvorene i danas one djeluju kao usisivač za mnoge naše mlade i stručne kadrove koje umjesto da mijenjaju naše društvo i vrše pritisak na promjene i reforme, lakše se odlučuju da sjednu i odu u zapadnu Europu jer im se tamo putem interneta nudi idealno društvo u kome samo trebaju stići i tamo ih čeka med i mlijeko, što naravno, nije točno. Da nije tačno govore mnogi koji se vraćaju i smatraju da u našim društvima mogu napraviti daleko veći uspjeh nego što to mogu sada na Zapadu – rekao je Dodik, prenosi BN.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Od sutra se u BiH ide u zatvor zbog negiranja genocida i veličanja ratnih zločinaca

Ako negirate genocid ili veličate ratne zločince u BiH, od sutra idete u zatvor. U Službenom glasniku BiH danas su...

Možda vas zanima i ovo