Nedjelja, 25 srpnja, 2021

Milorad Dodik u strahu od Njemačke: “Ovo je veoma opasno za RS, pogotovo da oni preuzmu glavnu riječ”

Nemojte propustiti

Milorad Dodik je poručio da je Republika Srpska danas stabilna, da su njene institucije stabilne po svim mjerilima po kojima se mjeri stabilnost jedne zemlje i države.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da RS, uprkos svim stradanjima i patnjama, treba da stekne imunitet od raznih “dušebrižnika” koji pokušavaju da je umire, pa je onda do kraja dotuku.

Oni koji uporno ovih dana po RS-u, a to su opozicione partije i neki pojedinci, pokušavaju sve da omalovaže i dovedu u pitanje, apsolutno su dio jednog globalističkog pristupa, predvođenog dijelom američke politike i zapadnoevropske politike predvođene Njemačkom, koja ide za tim da kaže da ovde ništa ne valja i samo valja ono što oni misle daje u redu – rekao je Dodik.

On je ocijenio da je to veoma opasno za Republiku Srpsku, pogotovo da oni preuzmu glavnu riječ u RS-u, piše Srna.

Dodik je naglasio da je Republika Srpska danas stabilna, da su njene institucije stabilne po svim mjerilima po kojima se mjeri stabilnost jedne zemlje i države.

On je istakao da Republika Srpska prolazi svaki od tih mjerila, od ekonomskih, političkih, pa i socijalnih.

– Naravno, imamo problem sa demografiojom, imamo problem sa nekim drugim stvarima kao što je pojačana potreba za privrednom aktivnošću i investicijama ali to ne zavisi samo od nas, nego od mnogih regionalnih pa i globalnih faktora koje treba uzeti u obzir – naveo je Dodik, koji je i predsjednik SNSD.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Jasno i nedvosmisleno negiranje genocida! Dodikov savjetnik potpisao peticiju i najavio ozbiljnije prikupljanje potpisa

Nakon što je visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko nametnuo dopune u Krivičnom zakonu BiH kojima se zabranjuje i...

Možda vas zanima i ovo