Petak, 18 lipnja, 2021

Milorad Dodik van sebe, Vukanovića nazvao budalom: Ja sam u Hagu branio Karadžića i Mladića, sve što radim je vrhunski

Autor:Klix.ba

Nemojte propustiti

Milorada Dodika je dirnulo kada su mu govorili o sinu, tj. o njegovim poslovnim poduhvatima u RS-u, pa je pobjesnio i optužio Stanića za razne prevare i krađu novca.

Prvi čovjek SNSD-a Milorad Dodik danas je imao svojevrsni show za govornicom Narodne skupštine RS-a, kada je verbalno napao SDS-ovca Miladina Stanića, a zatim u hvalospjevima govorio o svojim sramnim potezima kada je išao u Hag da svjedoči u korist ratnih zločinaca Radovana Karadžića i Ratka Mladića.

Dodika je dirnulo kada su mu govorili o sinu, tj. o njegovim poslovnim poduhvatima u RS-u, pa je pobjesnio i optužio Stanića za razne prevare i krađu novca.

“On je umislio da bi se mogao nositi s Miloradom Dodikom. Ja sam iznad tebe u svemu, čovječe. Sve što sam uradio je bilo vrhunski… Šta si ti uradio”, kazao je.

Govorio je o košarkaškom klubu koji nosi zastavu RS-a i igra polufinale ABA lige kazavši da je on zaslužan za to.

“Što ste navalili na mog sina? Šta moj sin, šta moj sin? Sram vas bilo”, rekao je Dodik udarajući u mikrofon.

Zatim je ispričao kako je svjedočio za Karadžića i za Mladića.

“Ja sam dobar s glavom. A gdje si ti bio? Ti nisi to smio ni gledati na televiziji što sam ja govorio tamo”, pitao je, a zatim nazvao poslanika Nebojšu Vukanovića “budalom”.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Međunarodni aerodrom Tuzla: Važna obavijest za one koji putuju u ovu evropsku državu

Putnici koji putuju sa Međunarodnog aerodroma Tuzla za Basel (MLH) moraju ispunjavati sljedeće uslove Iz Međunarodnog aerodroma Tuzla nedavno su...

Možda vas zanima i ovo