Subota, 4 prosinca, 2021

Ministar Bevanda i koordinatorica UN-a o ekonomskim posljedicama pandemije

Nemojte propustiti

Zamjenik predsjedatelja Vijeća ministara BiH i ministar financija i trezora Vjekoslav Bevanda održao je danas sastanak s rezidentnom koordinatoricom agencija Ujedinjenih naroda (UN) Ingrid Macdonald gdje su glavne teme bile utjecaj pandemije Covid -19 na socioekonomsku situaciju u BiH.

Tijekom sastanka naglašeno je da se cijeli svijet susreo s teškim posljedicama ove pandemije, kako zdravtsvenim tako i ekonomskim i socijalnim, te da je nužno poduzeti hitne mjere kako bi se prevazišli štetni utjecaji i u Bosni i Hercegovini.

Ministar Bevanda zadovoljan je dugogodišnjom suradnjom između BiH i agencija UN-a koje imaju mnogobrojne projekte u implementaciji, ali i u planu za budućnost što će biti obuhvaćeno novim Okvirom razvojne pomoći UN-a za razdoblje 2021. – 2025. godine.

Na sastanku je naglašeno da uvijek ima prostora da se suradnja unaprijedi, ali da je uvijek bila neprocjenjiva i ključna pomoć koju UN putem svojih agnecija pruža u izvanrednim situacijama građanima BiH.

S obzirom na to da je ministar Bevanda kopredsjedatelj Zajedničkog upravnog odbora BiH i UN-a na sastanku je dogovoreno da se termin za naredni sjedinicu ovog tijela dogovori u najskorije vrijeme te da se nastavi s redovitim aktivnostima.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Emir Suljagić objavio dokument iz vremena agresije na BiH: “To je vojska koju Dodik želi da obnovi”

"Likvidiran je ustaša iz Srebrenice...", "Likvidirano je pet balija..." To je "vojska" koju Dodik želi da obnovi - napisao...

Možda vas zanima i ovo