Ponedjeljak, 27 ožujka, 2023

Ministar Podžić na uglednom sajmu naoružanja u Dohi

Nemojte propustiti

Goste je u službenom susretu primio zamjenik premijera i ministar obrane Katara Khalid Bin Mohhamed Al-Attiyah.

Ministar obrane Bosne i Hercegovine Sifet Podžić u utorak 22. marta 2022. godine predvodio je izaslanstvo Ministarstva obrane i Oružanih snaga BiH na Međunarodnoj vojno-pomorskoj izložbi i konferenciji u Dohi (DIMDEX 2022), glavnome gradu Katara.

Ugledni sajam naoružanja i vojne opreme odvija se od 21. do 23. marta 2022. godine, pod pokroviteljstvom katarskog emira šeika Tamima Bin Hamada Al-Thanija, a uz ministra Podžića u izaslanstvu su tajnik MO BiH Muhamed Smajić, šef Kabineta ministra obrane BiH Kemal Korjenić te brigadir Srđan Čavić i pukovnik Hrvoje Turudić iz Zajedničkog stožera OS BiH.

Izložba DIMDEX 2022 obuhvaća izlagače iz vojne i pomorske industrije više od 80 zemalja, a izaslanstvo BiH je posjet iskoristilo za izravne kontakte s predstavnicima proizvođača najsuvremenijeg naoružanja i vojne opreme. Goste je u službenom susretu primio zamjenik premijera i ministar obrane Katara Khalid Bin Mohhamed Al-Attiyah.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Loša partija u Bratislavi: Zmajevi poraženi od Slovačke

Reprezentacija Slovačke večeras je savladala Bosnu i Hercegovinu u susretu drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Može se reći...

Možda vas zanima i ovo