Subota, 9 prosinca, 2023

Ministar pravde oteo studentici flašicu vode i bacio u smeće jer nije srpska!

Preporučeno

Ministar pravde u Vladi Srbije Nikola Selaković je na jednom predavanju, koje je svojevremeno održao na Pravnom fakultetu u Beogradu, usred govora uzeo od studentkinje flašicu hrvatske vode i bacio je u kantu za đubre rekavši da to čini jer u pitanju nije domaća, srpska voda.

Foto: Arhiv
Foto: Arhiv

– Pratila sam predavanje Nikole Selakovića. Odjednom je ućutao, prekinuo predavanje i krenuo ka meni. Uzeo je moju flašicu vode i bacio je u kantu za otpatke. Svi smo bili u šoku! Očekivali smo obrazloženje, a Selaković je prokomentarisao da to čini jer voda nije srpska – kaže studentkinja čija je flašica vode završila u smeću.

Upravo se čita:  Ovo je Vezira koja se u porodičnoj kući ugušila od dima iz peći na pelet

Ministar pravde u izjavi za Telegraf potvrđuje da se ovaj događaj odigrao u vrijeme kada je radio kao asistent na Pravnom fakultetu u Beogradu. On, međutim, dodaje da nije bilo incidenta i da je samo želio da ukaže studentima na neophodnost kupovine domaćih proizvoda.

– Moj odnos sa studentima uvijek je bio fenomenalan. Na tom predavanju sam govorio o tome kako svaki građanin Srbije može da pomogne svojoj državi na taj način što će kupovati domaće proizvode. Bacanjem te flašice studentima sam slikovito ilustrovao i na djelu pokazao kako se pomaže Srbiji – kaže ministar pravde.

Upravo se čita:  Sudar jakih anticiklona donosi zimu kakvoj se nismo nadali, evo šta nas čeka za Novu godinu

Selaković dodaje da je važno da građani Srbije shvate da će najbolje pomoći svojoj zemlji kupovinom domaćih proizvoda i da se od najmanjih stvari mora početi.

(blic.rs)

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Prve informacije nakon sudara: Vozilo u kojem je bio reis Kavazović učestvovalo u nesreći

Danas, 9. decembra, negdje oko 13 sati na putu Cazin-Bužim došlo je do manje saobraćajne nesreće. Kako je javio portal...

Možda vas zanima i ovo