Četvrtak, 25 travnja, 2024

Ministar Ramić: U Bosni i Hercegovini ima mjesta za sve njene narode koji joj žele dobro

Autor:NAP.ba

Preporučeno

Zahvaljujući hrabrosti svih Bosanaca i Hercegovaca, imamo cjelovitu Bosnu i Hercegovinu u kojoj ima mjesta za sve njene narode koji joj žele dobro – kazao je Ramić

Federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Edin Ramić povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine posjetio je danas Srebrenicu, gdje je poručio da je “naša snaga u našoj slobodi”.

Ramić je tom prilikom u Memorijalnom centru Srebrenica položio cvijeće i odao počast žrtvama genocida u Srebrenici.

Upravo se čita:  Prognoze su se nažalost obistinile: Pogledajte šta se jutros desilo sa zasadima u Krajini

– Ovo je prilika da se prisjetimo Podrinjaca koji su položili svoje živote u temelje naše domovine. Naša je obaveza da ih se sjećamo jer uživamo slobodu koju su nam oni obezbijedili. Naša sloboda je plaćena životima najboljih sinova i upravo je snaga u našoj slobodi.

Zahvaljujući hrabrosti svih Bosanaca i Hercegovaca, imamo cjelovitu Bosnu i Hercegovinu u kojoj ima mjesta za sve njene narode koji joj žele dobro.

Upravo se čita:  Ove godine na hadž putuje 2.225 državljana BiH: Najstarija Derviša (87), a najmlađi petogodišnji Ensar

Na ovaj veliki dan i sa ovog časog mjesta upućujem čestitke povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine svim našim ljudima u domovini i iseljeništvu – poručio je Ramić.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Milorad Dodik: Mi smo se već razišli

Predsjednik bh. entiteta Republika Srpska, Milorad Dodik, nastavlja svojim izjavama direktno ugrožavati ustavno-pravni poredak Bosne i Hercegovine. Dodik je nastavio...

Još vijesti za vas